Ο Άκης Πετρετζίκης σπάει παγκόσμιο ρεκόρ και μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες!
Στο βιβλίο Γκίνες ο δημοφιλής σεφ, Άκης Πετρετζίκης, μαζί με την ομάδα του!

Ο πασίγνωστος πλέον σεφ, Άκης Πετρετζίκης, και η ομάδα του, κατόρθωσαν μια μεγάλη νίκη, που δεν είναι άλλη από το να “σπάσουν” ένα παγκόσμιο ρεκόρ και να μπουν στο βιβλίο Guinness.

Ο λόγος είναι ότι προσφάτως βρέθηκαν στην όμορφη συμπρωτεύουσα, Θεσσαλονίκη, όπου και έφτιαξαν 3.378 hamburgers με εννέα (9) στρώσεις μέσα σε διάστημα μόλις μίας (1) ώρας!

Το πρωτοφανές ρεκόρ για τον μεγάλο Έλληνα μάγειρα, Άκη Πετρετζίκη, είναι ακόμα μια επιτυχία στην πορεία του, ενώ ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το κατόρθωμα της ομάδας του και του ίδιου, γράφοντας κάτω από τη φώτο μια λεζάντα, που λέει το εξής:

Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα πίσω από αυτές τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για αυτή τη φανταστική βραδιά στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη! Καταρρίψαμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ μαζί με την απίθανη ομάδα μου και τη στήριξή σας!

Δες το σχετικό post:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#aboutyesterdaynight Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα πίσω από αυτές τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για αυτή τη φανταστική βραδιά στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη! Καταρρίψαμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ μαζί με την απίθανη ομάδα μου και τη στήριξή σας! ❤ #CocaColaxAkisFoodTour @cocacolagreece #GuinnessWorldRecords @guinnessworldrecords #Thessaloniki #summertour #proud #happy #ty #team

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) στις

Δείτε ακόμα: Ζέτα Θεοδωροπούλου: Τρόλαρε τον Αρναούτογλου ότι της έσπασαν τα νερά στο πλατό του «The 2night Show»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;