Φοιτητικό πάσο 2019: Όλες οι προσφορές & οι εκπτώσεις που δικαιούσαι (List)
Φοιτητικό πάσο 2019: Μάθε τα πάντα εδώ!

Το Φοιτητικό Πάσο 2019 έχει πολλές προσφορές και συνεπάγεται ένα σωρό εκπτώσεις που ενδεχομένως δε γνωρίζεις ακόμα, ειδικά αν είσαι πρωτοετής φοιτητής. Πέρα, λοιπόν, από τις κλασικές εκπτώσεις που έχεις σε μειωμένα εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς, υπάρχουν αρκετές ακόμη που πρέπει να μάθεις.

Γι΄αυτό, συγκεντρώσαμε παρακάτω και σου παρουσιάζουμε όλες τις προσφορές που δικαιούσαι τώρα που είσαι και επίσημα φοιτητής, οι οποίες και σου δίνουν τη δυνατότητα να επωφεληθείς και να γλιτώνεις χρήματα.

Έχουμε και λέεεεεμε:

ΚΤΕΛ (Αστικά & Υπεραστικά)

main-image

Στα λεωφορεία των υπεραστικών και αστικών ΚΤΕΛ μπορείς με την επίδειξη του φοιτητικού σου πάσο, να έχεις έκπτωση από και προς τον προορισμό, ανάλογα την περιοχή! Ψάξου επικοινωνώντας με το κοντινότερο γραφείο ΚΤΕΛ της πόλης σου!

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

boat-tickets1

Όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου, έχουν καθιερώσει το φοιτητικό εισιτήριο με την επίδειξη του φοιτητικού πάσου.

Έτσι επιλέγοντας τον προορισμό της αρεσκείας σου μπορείς πριν πληρώσεις το εισιτήριο, να δείξεις το πάσο σου, να έχεις έκπτωση και να σου μείνουν και λεφτά για καφέ μέσα στο πλοίο!

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Αθήνα

Το γνωστό μειωμένο εισιτήριο. Αν μένεις στην Αθήνα ή είσαι φοιτητής από επαρχία στην Αθήνα, με το φοιτητικό πάσο έχεις έκπτωση σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς.

Το κόστος του μειωμένου εισιτηρίου ανέρχεται στα 0,70€ ενώ της μειωμένης μηνιαίας κάρτας παρακάτω. Περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ.

Φοιτητικές Λέσχες

Σε όλες τις φοιτητικές λέσχες των σχολών, παρέχεται η δυνατότητα της δωρεάν σίτισης.

Αναλόγως της σχολής, σε κάποιες αφορά τους φοιτητές που πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές (ο κάθε φοιτητής μπορεί να ενημερωθεί σχετικά στο site της σχολή του, στην κατηγορία που αφορά το θέμα της φοιτητικής μέριμνας) και σε άλλες, όλους τους φοιτητές που μπορούν υποβάλλοντας τα κατάλληλα δικαιολογητικά να αποκτήσουν κάρτα σίτισης η οποία θα τους εξασφαλίζει τη δωρεάν σίτισή τους στην αντίστοιχη λέσχη.

Με μια απλή ερώτηση στη λέσχη, θα πάρεις την απάντηση στο ερώτημα σου.

Φοιτητικό Ίντερνετ & Επικοινωνία – κινητό τηλέφωνο

Μη την ψάχνεις! Το σερφάρισμα με το DOUBLE PLAY CU XCLUSIVE είναι γρήγορο και φθηνό αρκεί να δείξεις το φοιτητικό σου πάσο! Όσο για την επικοινωνία… χρόνο θα έχεις άπλετο να μιλάς!

Συγκεκριμένα:

  • Student Xclusive 6 με 1000′ προς όλους και 400 ΜΒ μόνο με 6€
  • Student Xclusive 8,5 με 1200′ προς όλους, 1200 SMS προς όλους και 1,2 GΒ μόνο με 8,5€
  • Double Play CU Xclusive για Ιnternet έως 24mbps και σταθερή γραμμή μόνο με 17,90€/μήνα για να σερφάρουν ατέλειωτα και από το σπίτι
  • CU Shake μέσω του MyCU App με δώρο 600ΜΒ για 30 μέρες ή 1GB για 1 βδομάδα για κάθε ανανέωση, ενώ 1200ΜΒ για 30 μέρες ή 2GB για 1 εβδομάδα, με κάθε ηλεκτρονική ανανέωση
  • Δωρεάν κάθε μήνα 600 λεπτά προς CU + 600 ΜΒ
  • Just Surf Bonus που τους χαρίζει 500 MB με κάθε ανανέωση των 10€

Ανακάλυψε την απαραίτητη για κάθε φοιτητή εφαρμογή!

Κομμωτήρια – Κέντρα περιποίησης και ομορφιάς

Σε διάφορες περιοχές, πολλά κομμωτήρια και κέντρα ομορφιάς και περιποίησης παρέχουν είτε εκπτώσεις σε επιλεγμένες υπηρεσίες τους, είτε προσφορές σε πακέτα ομορφιάς με την επίδειξη του φοιτητικού πάσου.

Βρες το κοντινότερο, μπες και κάνε μια γρήγορη ερώτηση!

Extra tip: Αν έχεις CU, το CU Around σου δίνει 1+1 δώρο σε επιλεγμένες υπηρεσίες ομορφιάς στο Νύχι-Νύχι. Μπες εδώ για λεπτομέρειες.

Fast Food

Πολλά καταστήματα πώλησης fast food, παντός είδους, παρέχουν ειδικές προσφορές κι εκπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε φοιτητές, με την επίδειξη και μόνο του φοιτητικού τους πάσο κατά την παραλαβή της παραγγελίας τους μέσω delivery.

Θέατρο & Cinema

Κάθε φοιτητής επιδεικνύοντας απλά και μόνο το φοιτητικό του πάσο στα εκδοτήρια εισιτηρίων των θεάτρων και των κινηματογράφων, δικαιούται αυτομάτως έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου του, η οποία είναι προκαθορισμένη από τον εκάστοτε χώρο ψυχαγωγίας.Και για όσους έχουν CU, το CU Around τους βοηθάει να κουλτουριάσουν δίνοντας 1+1 εισιτήριο δώρο σε Odeon & Ster Cinemas, 1+1 εισιτήριο δώρο στο Εθνικό θέατρο και σε πολλά άλλα θέατρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις εδώ.

Μουσεία & Αρχαιολογικοί Χώροι

pegasus_LARGE_t_209761_105661716

 

Τώρα που είσαι φοιτητής σου τη βαράει και θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα την ιστορία του τόπου σου; Μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι σε όλη την Ελλάδα παρέχουν μειωμένο εισιτήριο σε φοιτητές. Για παράδειγμα, το Μουσείο της Ακρόπολης, έχει μειωμένο εισιτήριο μόλις 3€.

Δες ακόμα: Ψάχνεις σπίτι στην πόλη που πέρασες; Οι 19 συμβουλές που χρειάζεσαι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
 1 
 1