Ανακάλυψε την απαραίτητη για κάθε φοιτητή εφαρμογή!

Από neolaia.gr Team 27 Αυγούστου 2019

Τώρα που έμαθες σε ποια σχολή πέρασες πρέπει να ανακαλύψεις και τον κατάλληλο σύμμαχο για τις σπουδές σου!

Οι βάσεις 2019 ανακοινώθηκαν, οπότε, πλέον, γνωρίζεις σε ποια σχολή πέρασες. Από σήμερα, μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου και επίσημα φοιτητή. Στη φοιτητική ζωή σου θα πρέπει να καταφέρεις να ισορροπήσεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε μαθήματα, διάβασμα, αλλά και στο να περάσεις τέλεια με τους φίλους σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν δύο εφαρμογές το UNIpad και το Nup – College Secrets.

Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι να μένεις ενημερωμένος για όσα σε αφορούν και φυσικά να γνωρίζεις νέο κόσμο συνεχώς. Βασιζόμενοι στις 2 αυτές ανάγκες, μία ομάδα φοιτητών έφτιαξε το UNIpad, μία εφαρμογή που θέλει να συγκεντρώσει όλα όσα χρειάζεσαι στη φοιτητική σου ζωή στο κινητό σου. Η καθημερινή ενημέρωση για όσα αφορούν το φοιτητόκοσμο, τα νέα στέκια, η άμεση επαφή με άτομα στη σχολή σου και σε κάθε άλλη σχολή, είναι μερικές από τις λειτουργίες της εφαρμογής.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδεθείς, είτε με το email σου, είτε με το Facebook account σου, να φτιάξεις το προφίλ σου επιλέγοντας φωτογραφίες και τη σχολή σου και είσαι έτοιμος να μπεις στο digital φοιτητόκοσμο!

Αναλυτικότερα οι δυνατότητες που θα έχεις μέσω της εφαρμογής είναι:

  • Καθημερινή ενημέρωση για θέματα της φοιτητικής ζωής
  • Προτάσεις για πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσα στην ημέρα
  • Άμεση ενημέρωση για όλες τις νέες απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
  • Άμεση ενημέρωση για όλες τις καταλήψεις, αλλά και τις δηλώσεις μαθημάτων
  • Γρήγορη πρόσβαση στο eclass και την egrammateia
  • Μπορείς να δεις ποιοι άλλοι φοιτητές σπουδάζουν στην ίδια σχολή και να μιλήσεις μαζί τους από το chat
  • Μπορείς να εξερευνήσεις όλες τις σχολές της χώρας
  • Μπορείς να δημοσιεύσεις περιεχόμενο που αφορά τη σχολή ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείς
  • Μπορείς να έρθεις σε επαφή με τη φοιτητική ζωή κάθε φοιτητικής πόλης
  • Και τέλος, να μάθεις μέρη και στέκια που επισκέπτονται οι συμφοιτητές σου, καθώς και να γνωριστείς με άλλους φοιτητές από όλες τις σχολές.

Οπότε, τώρα που έμαθες σε ποια σχολή πέρασες, πάτα εδώ και κατέβασε το UNIpad, την απαραίτητη για κάθε φοιτητή εφαρμογή-εργαλείο που θα σε διευκολύνει σε ότι έχει να κάνει με μαθήματα και σημειώσεις καθώς και φοιτητικές προσφορές ή χρήσιμες ανακοινώσεις!

Ενώ, η δεύτερη εφαρμογή που είναι απαραίτητη για τη φοιτητική ζωή σου είναι το Nup – College Secrets. Mοιράσου φωτογραφίες από την καθημερινότητα σου, κάνε τα δικά σου αστεία με άλλους φοιτητές, κάνε μια εξομολόγηση που φοβόσουν και γενικά απόλαυσε αυτό που ορίζει η φοιτητική ζωή.

Όλα αυτά γίνονται πιο εύκολα με το Nup, το νέο αγαπημένο social app των φοιτητών, που έχει κυκλοφορήσει και ήδη φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των σχετικών charts.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει ξεχωριστό το Nup; Όλα όσα κάνεις γίνονται ανώνυμα!

Αν θες να μοιραστείς ανώνυμα τα μυστικά σου και να συνδεθείς με φοιτητές από κάθε σχολή, κατέβασε το Nup – College Secrets

Δες επίσης: O Mikeius σου αποδεικνύει γιατί οι επιστήμονες είναι αληθινοί rockstars!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486