3 τρόποι για να κρατήσεις δυνατή τη σχέση σου όταν υπάρχει απόσταση μεταξύ σας!

Από neolaia.gr Team 20 Αυγούστου 2019

Αν έχεις σχέση από απόσταση, αυτοί είναι οι τρόποι για να τη διατηρήσεις!

Μία σχέση από απόσταση δεν είναι και πολύ εύκολο για να διατηρηθεί. Θέλει να υπάρχουν δυνατά θεμέλια και καλή πρόθεση και από τους δύο για να τα καταφέρουν. Η απόσταση δημιουργεί προβλήματα, αλλά μπορείς να τα ξεπεράσεις!

Μπορείς να προσπαθήσεις και όταν δεις ότι δεν αντέχεις άλλο να το συζητήσεις και να το πεις στον σύντροφό σου. Μόνο μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε.

Εγώ σου έχω μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να τα βγάλεις πέρα και να αντιμετωπίσεις την απόσταση στη σχέση σου σαν ένα μικρό εμπόδιο και τίποτα άλλο!

1. Να μιλάτε συχνά

Τηλέφωνο, skype, μηνύματα! Ότι σας βολεύει. Απλά, πρέπει να είστε σε συχνή και, πάνω από όλα, καθημερινή επαφή. Να μιλάτε. Να λέτε πώς περνάει η μέρα σας. Να μοιράζεστε πράγματα και να κάνετε συζητήσεις. Θα δεις ότι θα νιώθεις πιο κοντά με τον άλλο, παρόλο που θα είστε χιλιόμετρα μακριά!

2. Να λέτε αυτό που νιώθετε

Πρέπει να μπορείς να εκφράζεις αυτό που νιώθεις σε κάθε σχέση. Όμως, είναι ακόμη πιο σημαντικό να το λες στη σχέση που είναι από απόσταση. Πρέπει ο άλλος να γνωρίζει ακριβώς αυτό που νιώθεις για να μπορέσει να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις.

3. Η ζήλια πρέπει να λείπει

Η ζήλια είναι κακός οδηγός. Μπορεί να σε κάνει να κάνεις και να πεις πράγματα που δεν πιστεύεις. Οπότε, ας την έξω από την εξίσωση.

Δες ακόμα: Θέλεις να κάνεις τη σεξουαλική ζωή σου πιο ενθουσιώδη; Αυτοί οι 4 τρόποι θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486