Αυτά είναι τα 10 πιο δημοφιλή τραγούδια από ταινίες της Disney στο Spotify!

Από neolaia.gr Team 19 Αυγούστου 2019

Μπορείς να μαντέψεις τη λίστα με τα δέκα πιο δημοφιλή τραγούδια από ταινίες της Disney στο Spotify;

Οι περισσότερες ταινίες της Disney έχουν πολύ ωραία τραγούδια. Ειδικά, οι ταινίες κινουμένων σχεδίων έχουν τραγούδια που σε έχουν μεγαλώσει και τα ακούς μέχρι σήμερα!

Μπορείς να ξεχάσεις «Τα Χρώματα του Ανέμου» από την Pocahontas ή το «Beauty and the Beast» από την Πεντάμορφη και το Τέρας;

Μάλιστα, και οι πιο καινούριες ταινίες της Disney έχουν βγάλει τραγούδια που έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό και να σε κάνουν να τα ακούς όλη μέρα. Ναι, για το «Let It Go» από το Frozen μιλάω, αλλά και για το «How Far I’ll Go» από τη Moana!

Έτσι, το Entertainment Weekly κάθισε και έψαξε στο Spotify να βρει ποια είναι τα πιο δημοφιλή τραγούδια από τις ταινίες της Disney στην πλατφόρμα και τα κατέταξε σε μία δεκάδα. Μετά, το γνωστό κανάλι στο YouTube FBE έβαλε τα μέλη της να βρουν ποιο είναι το πιο δημοφιλές!

Νομίζω ότι η πρώτη θέση είναι αρκετά εύκολη. Μετά, όμως, αρχίζουν οι μεγάλες εκπλήξεις. Από τη λίστα λείπουν τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ και έχουν μπει κάποια που είναι σχετικά άγνωστα. Αλλά, ίσως, να φταίει ότι κυκλοφόρησαν πιο νωρίς!

Δες το σχετικό βίντεο και προσπάθησε να βρεις και εσύ τη λίστα με τα δέκα πιο δημοφιλή τραγούδια από ταινίες της Disney!

Δες ακόμα: «Μόνος στο Σπίτι»: Η Disney ετοιμάζει το remake της ταινίας!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486