Η Taylor Swift βοηθάει θαυμάστριά της να πληρώσει τα δίδακτρα του κολεγίου!

Από neolaia.gr Team 14 Αυγούστου 2019

Η Taylor Swift έδειξε πόσο αγαπάει τους θαυμαστές της με την κίνηση αυτή!

Η Taylor Swift ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του έβδομου άλμπουμ της που θα λέγεται «Lover» και έχει καταφέρει να κάνει όλο το διαδίκτυο να ασχολείται μαζί της. Κάτι τα νέα της τραγούδια, κάτι η πολιτική της θέση που πήρε μετά από πολύ καιρό, κάτι αυτό που έκανε τελευταία, έχει κάνει τους πάντες να μιλάνε για αυτή! Και τι έκανε τελευταία;

Η γνωστή τραγουδίστρια έστειλε σε σπουδάστρια (και θαυμάστριά της) του κολεγίου 4 χιλιάδες δολάρια για να τη βοηθήσει να πληρώσει τα δίδακτρά της! Η κοπέλα είχε αποκαλύψει ότι δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα και αυτό οδήγησε την Taylor Swift σε αυτή την γενναιόδωρη πράξη!

Η Αγιέσα Κουράμ από το Τορόντο του Καναδά, μοιράστηκε στο Instagram και στο Tumblr ένα μήνυμα που πήρε σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για μια συναλλαγή PayPal με 6.388 δολάρια Καναδά (4.800 δολάρια) από το φαν κλαμπ της τραγουδίστριας, Taylor Nation, LLC. Στην συναλλαγή συμπεριλήφθηκε μια σημείωση από την ίδια την Taylor που έγραφε:

«Αγιέσα, πάρε για τις σπουδές σου. Σε αγαπώ! Taylor»

Η Κουράμ το δημοσιοποίησε στο Instagram γράφοντας:

«Δημοσίευσα ότι αγωνίζομαι να πληρώσω τα δίδακτρα. Δύο ώρες αργότερα, έχω αυτό στο email μου. Δεν έχω λόγια και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Δεν έχω λόγια, δεν έχω λόγια, δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω.»

Η δωρεά από την Swift ήρθε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της Κουράμ στο Tumblr. Εκεί η φοιτήτρια μίλησε για τον αγώνα που κάνει να βρει χρήματα για τα δίδακτρα και το ενοίκιο το επόμενο σχολικό έτος.  Συγκεκριμένα είπε στο βίντεο αυτό:

«Το PayPal μου είναι [email protected] και πραγματικά δεν μπορώ να αντέξω τα δίδακτρα μου ή να πληρώσω το ενοίκιο γι αυτό το εξάμηνο κι έτσι εάν θέλετε να με βοηθήσετε είμαι ειλικρινά σε σημείο που δεν μπορώ πραγματικά να το αρνηθώ.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Taylor Swift έχει βοηθήσει και άλλες φορές στο παρελθόν τους θαυμαστές της. Είχε τραγουδήσει στην πρόταση γάμου ενός φαν της, αλλά και το 2015, έστειλε σε έναν άλλο χρήση του Tumblr 1.989 δολάρια για να τον βοηθήσει να πληρώσει τα φοιτητικά του δάνεια. Γενικότερα, η τραγουδίστρια έχει πολύ καλή σχέση με τους φανς της και αυτό φαίνεται!

Δες την ανάρτηση της φοιτήτριας που ευχαριστεί την τραγουδίστρια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

i posted about struggling with paying for tuition. two hours later, i get this in my email. i have no words and i can’t stop crying. i don’t have words i don’t have words i don’t have words i can’t stop crying

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ayesha (@ayeshakhurram) στις

Δες ακόμα: Η Taylor Swift γίνεται αδέξια σερβιτόρα σε μία ξεκαρδιστική διαφήμιση!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486