Η Taylor Swift γίνεται αδέξια σερβιτόρα σε μία ξεκαρδιστική διαφήμιση!
Η Taylor Swift αφήνει για λίγο τη μουσική για να συμμετέχει σε μία πολύ αστεία διαφήμιση!

Η Taylor Swift αυτές τις μέρες βρίσκεται παντού, καθώς προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέους της άλμπουμ “Lover” στις 23 Αυγούστου. Έχουμε ακούσει, ήδη, τρία τραγούδια από το νέο αυτό άλμπουμ, αλλά η γνωστή τραγουδίστρια συμμετείχε και σε μία ξεκαρδιστική διαφήμιση!

Η Taylor Swift κρεμάει για λίγο την κιθάρα της και γίνεται μία αδέξια μπαργούμαν και σερβιτόρα! Στη διαφήμιση εμφανίζεται ως μία άπειρη μπαργούμαν που πασχίζει να δημιουργήσει ένα κοκτέιλ και να ζητά ψιθυριστά συγγνώμη από τους πελάτες, αλλά και ως μία αδέξια σερβιτόρα που βάζει υπερβολικά πολλή σαντιγί στο milkshake ενός κοριτσιού.

Το σποτ ξεκινά με τη νέα της επιτυχία ME! και κάνει διάφορα λογοπαίγνια με το επώνυμό της όσο και με πολύ διάσημα τραγούδια της όπως το Shake It Off, αλλά και άλλες μεγάλες επιτυχίες της!

Η διαφήμιση είναι με την Capital One περιλαμβάνει και επίσης έχει ένα αποκλειστικό πακέτο του επερχόμενου άλμπουμ της «Lover» για τους κατόχους κάρτας της τράπεζας, αποτελούμενο από το CD και ένα συλλεκτικό T- shirt!

Απόλαυσε την χιουμοριστική διαφήμιση!

Δες επίσης: MTV Video Music Awards 2019: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για τα μουσικά βραβεία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;