5 οικονομικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με τη σχέση σου αυτό το καλοκαίρι!

Από neolaia.gr Team 6 Αυγούστου 2019

Μπορείς να περάσεις ένα ρομαντικό καλοκαίρι με τη σχέση σου, χωρίς να χαλάσεις πολλά λεφτά!

Η σχέση σου θέλει ιδιαίτερη προσοχή και το καλοκαίρι. Μπορεί να μην μπορείτε να πάτε διακοπές για διάφορους λόγους, αλλά πρέπει να κάνετε κάτι για να περάσετε όμορφα και διασκεδαστικά τον χρόνο σας μαζί.

Γι αυτό σου έχω μερικές διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μαζί και να μη χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά λεφτά!

1. Πηγαίνετε για μπάνιο μαζί

Το πιο απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να πάτε για μπάνιο σε μία απομονωμένη παραλία. Να είστε οι δύο σας και να περάσετε μία πολύ όμορφη μέρα!

2. Πηγαίνετε για ένα χαλαρό ποτάκι

Τόσες ταράτσες έχει η Αθήνα. Τα φώτα της Ακρόπολης, τα ρομαντικά κεράκια στο τραπέζι, αλλά και το φως του φεγγαριού είναι το απόλυτο σκηνικό για να κάνετε κάτι ωραίο μαζί, χωρίς να χρειαστεί να χαλάσετε όλα σας τα λεφτά.

3. Βόλτα στην παραλία

Κατά προτίμηση βράδυ. Τότε που σε λούζει μόνο το φως του φεγγαριού. Περπατήστε χέρι- χέρι και κάτσε στην άμμο χαζεύοντας τη θάλασσα και τον ορίζοντα.

4. Επισκεφτείτε μουσεία και αρχαιολογικά μέρη

Επιλέξτε τις μέρες που δεν έχει τόσο ζέστη. Και επισκεφτείτε έναν από τα άπειρα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους που μπορείς να βρεις. Θα μάθετε κάτι γι αυτούς που, ίσως, να μη ξέρατε και θα έχετε και υπέροχες φωτογραφίες μαζί!

5. Σχεδιάστε τις διακοπές σας

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έκατσε να πάτε κάπου μαζί. Αλλά, γιατί να μην σχεδιάσετε τις επόμενες διακοπές σας. Βρείτε τον προορισμό, κλείστε τα απαραίτητα και αρχίστε από τώρα τις οικονομίες!

Δες ακόμα: 4 πράγματα που πρέπει να προσέξεις στις διακοπές με τον σύντροφό σου!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486