Μπες στον διαγωνισμό και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Barcelona Gipsy Balkan Orchestra
Πάρε μέρος εδώ!

Συμπλήρωσε τη φόρμα στο τέλος του άρθρου και μπες στον διαγωνισμό μας για διπλές προσκλήσεις για να πας στη συναυλία των Barcelona Gipsy Balkan Orchestra που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email. Ο διαγωνισμός λήγει στις 28 Αυγούστου και ώρα 16:00.

BARCELONA GIPSY bALKAN ORCHESTRA

«…απάντηση στο σκοτάδι
το πολυπολιτισμικό φως της μουσικής»

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Μια ονειρεμένη «πολυπολιτισμική» μουσική βραδιά, με ταυτότητα και ρίζες βαθιές!

Μια δυνατή, ρυθμική και πολύχρωμη φιέστα για να μας μυήσει στις μουσικές Klezmer, να μας σαγηνεύσει με την Jazz Manouche και να μας ξεσηκώσει με τη μουσική των Ρομά!

Μια ταξιδιάρικη μπάντα, μια ορχήστρα «multi culti» που σμίγει χώρες, κουλτούρες, λαούς και πολιτισμούς, μία μπάντα με βαλκανικές και τσιγγάνικες επιρροές, η Barcelona Gipsy balKan Orchestra έρχεται τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου για μια και μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη.

Οι BGKO είναι μία κολεκτίβα μουσικών από όλη την Ευρώπη που με ορμητήριό τους τη Βαρκελώνη, ξυπνούν το ενδιαφέρον του κοινού για τις παραδοσιακές μουσικές των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και των Μεσογειακών ακτών, μέσω των αυθεντικών διασκευών τους.

Ένας Γάλλος, ένας Ισπανός, ένας Ουκρανός, ένας Ιταλός, ένας Σέρβος, μια Καταλανή αλλά και ένας Έλληνας. Ένα πολύχρωμο μουσικό γαϊτανάκι που έρχεται να μας στροβιλίσει με μελωδίες καταλανικές και μουσικές επαναστατικές από την Κούβα, να μας γνωρίσει την τζαζ της Αιθιοπίας, αλλά και στους βαλκανικούς ήχους της Βοσνίας, της Τουρκίας και της Ελλάδας.

Μουσική που ενώνει και στοχεύει στην καρδιά χωρίς κόλπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;