Το
Πλέον, το "Mama?" του Sin Boy έγινε και ρεμπέτικο!

Το τραγούδι του Sin Boy, “Mama”, έχει καταφέρει να κάνει τεράστια επιτυχία. Το ακούς παντού και ακόμη κι αν είσαι από αυτούς που δεν του αρέσει το είδος αυτό της μουσικής, έχεις πιάσει τον εαυτό σου να το σιγοτραγουδάς. Και, όπως, κάθε μεγάλη επιτυχία, έτσι κι αυτό το τραγούδι, έχει διασκευαστεί από πολλούς!

Μία από τις πιο viral διασκευές του τραγουδιού ήταν αυτή των Ράδιο Αρβύλα, αλλά και κατά τη διάρκεια ενός παραδοσιακού πανηγυριού στην Ηλεία, όπου ο τραγουδιστής τραγούδησε με έναν μοναδικό τρόπο το “Mama”. Τώρα, όμως, έχουμε και την ρεμπέτικη εκδοχή του!

Ο Δημήτρης Μυστακίδης, ένας από τους πιο έμπειρους, πολυοργανίστες μουσικούς της ελληνικής σκηνής, ήθελε να ενημερώσει τους θαυμαστές του και τους μουσικόφιλους για τη συμμετοχή του στο 41ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, την Κυριακή 4 Αυγούστου, και… τραγούδησε το “Mama”!

Στο βιντεάκι που αναρτήθηκε στη σελίδα του festival στο Facebook, βλέπουμε τον Δημήτρη Μυστακίδη να παίζει στην κιθάρα τη ρεμπέτικη εκδοχή του γνωστού τραγουδιού του Sin Boy. Και μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσει!

Δες το σχετικό βίντεο!

Δες ακόμα: Εσύ είδες τη θρακιώτικη διασκευή του… «Mama?»; (vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;