4 πράγματα που μπορείς να κάνεις ότι δεν έχεις καθόλου όρεξη για δουλειά!

Από neolaia.gr Team 16 Ιουλίου 2019

Μπορεί κάποιες μέρες να μην έχεις καθόλου όρεξη για να δουλέψεις!

Η δουλειά είναι κάτι που παίρνει αρκετό χρόνο από τη μέρα σου και εσύ προσπαθείς να είσαι όσο καλύτερος μπορείς σε αυτό που κάνεις. Υπάρχουν και μέρες, όμως, που δεν μπορείς να δουλέψεις και θέλεις να κάνεις τελείως διαφορετικά πράγματα.

Το μυαλό σου δεν μπορεί να συγκεντρωθεί κι εσύ δεν μπορείς να δουλέψεις με τίποτα. Υπάρχουν, κάποια μικροπράγματα που μπορείς να κάνεις όταν δεν μπορείς να δουλέψεις με τίποτα!

1. Τακτοποίησε τα έγγραφα στον υπολογιστή σου

Κάνε μία διαλογή των εγγράφων σου. Δες ποια χρειάζεται να κρατήσεις και ποια πρέπει να πετάξεις. Μπορείς, αν δε θέλεις να τα πετάξεις να κάνεις έναν φάκελο με άχρηστα, ή ήδη τελειωμένες δουλειές και να τα αποθηκεύσεις σε έναν σκληρό δίσκο. Η οργάνωση είναι το παν στη δουλειά και αυτό είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να κάνεις κάποια στιγμή!

2. Ασχολήσου με εύκολες εργασίες

Κάνε πράγματα που είναι γρήγορα και εύκολα. Μην ασχοληθείς με ένα τεράστιο project που απαιτεί πλήρη αφοσίωση και πολλές ώρες. Κάνε μικρά πράγματα που τελειώνουν γρήγορα, ώστε να κάνεις και συχνά διαλείμματα!

3. Μην πιέσεις τον εαυτό σου

Κάνε ότι μπορείς και όσο μπορείς. Με τον να πιέσεις τον εαυτό σου να δουλέψει, δε θα καταφέρεις απολύτως τίποτα. Το μόνο που θα κάνεις είναι να μην έχεις όρεξη να δουλέψεις ούτε την επόμενη μέρα!

4. Κάνε ένα πλάνο

Φτιάξε ένα πλάνο εργασίας για τον επόμενο μήνα. Μοίρασε τις δουλειές που έχεις, έτσι ώστε να πετυχαίνεις και τα deadlines, αλλά να μπορείς να κάνεις και άλλες παράλληλα!

Δες ακόμα: 4 πράγματα που θα βοηθήσουν το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486