Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω - 16 Ιουλίου 
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Ζυγός

Η έκλειψη αφορά ιδιαίτερα και το δικό σας ζώδιο. Γίνεται στον παρορμητικό σταυρό, ενώ συνδέεται με σας και τις υποθέσεις σας, κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Επομένως θα είναι απαραίτητο να ασχοληθείτε με τους οικείους σας και να ρυθμίσετε κάποιες ισορροπίες μέσα στις οικογενειακές σχέσεις. Επειδή φαίνεται πως ως τώρα οι εξωγενείς παράγοντες δεν σας επέτρεψαν να είστε λειτουργικοί και αποδοτικοί στην οικογένεια, θα είναι απαραίτητο πλέον και στο εξής, να εργαστείτε περισσότερο για να συσφίξετε τους οικογενειακούς δεσμούς, αλλά και να δώσετε ένα έναυσμα για να έχετε στο μέλλον διασφαλίσει τις προοπτικές της οικογένειας. Χρειάζεται πείσμα, επιμονή και πιθανότατα να τεθούν νέες βάσεις. Η οικογενειακή σας δομή επανεξετάζεται. Επίσης, μπορεί να χρειαστείτε να κάνετε μία εργασία σχετική με το σπίτι, είτε ως οικοδόμημα, είτε ως επένδυση, είτε ως κληροδότημα. Προσοχή θα χρειαστείτε στα οικονομικά σας, αλλά αν επενδύετε μακροπρόθεσμα, θα ευνοηθείτε.

Σκορπιός

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην θετική όψη της έκλειψης προς το ζώδιό σας και της συμμετοχής του κυβερνήτη σας, Πλούτωνα, προς αυτό. Μπορούμε να θεωρήσουμε πως είστε σε μία περίοδο ευεξίας αυτές τις μέρες. Η χρονική περίοδος σας προσδίδει άνεση και γοητεία, αλλά και μία διαφορετική χροιά στην προσωπικότητα. Γίνεστε ασυνήθιστα ζεστοί και προσιτοί, διατηρώντας πάντα ένα μυστήριο. Σημαντικό θα είναι να κάνετε νέες γνωριμίες ή επαφές με άτομα που έχουν κύρος και γνώση. Οι συμφωνίες ή οι συζητήσεις, πρέπει να τεθούν σε νέα βάση, καθώς θα είναι σημαντικό να παρθούν αποφάσεις εξ αρχής. Κάποια άτομα θα σας στηρίξουν, γίνετε επιλεκτικοί με το περιβάλλον σας. Ενδεχομένως ένα συγγενικό πρόσωπο θα είναι καταλυτικό στην πορεία σας και θα σας φέρει νέες ιδέες για το μέλλον. Σε ό,τι αφορά την συναισθηματική σας ζωή, ας μην γνωρίζουν όλοι τα όνειρά σας.

Τοξότης

Η έκλειψη για σας έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά και το εισόδημα. Αν η πολιτική σας δεν ήταν πολύ συνετή κατά τη διάρκεια του έτους, θα βρεθείτε προ απροόπτου τώρα. Ίσως έγιναν λάθη, ή υπήρξαν σκαμπανεβάσματα. Τώρα με την ευκαιρία της έκλειψης, κάνετε τομές! Έχετε φέτος με το μέρος σας, τον Δία στο ζώδιό σας, παίρνετε πρωτοβουλίες που θα ανοίξουν ορίζοντες την κατάλληλη στιγμή. Περισσότερο λειτουργείτε με τον ενθουσιασμό, αλλά μην αμελείτε την βάση και την ασφάλεια της οικογένειάς σας. Αποφύγετε αλλαγές σε συνεργασίες αυτό το διάστημα, ή προσέχετε πολύ τις υποσχέσεις που δίνετε στον συνεργάτη σας. Επιπλέον, κάνετε σχέδια για το μέλλον για τα εισοδήματά σας, αλλά αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις άμεσα. Μην περιμένετε να αποδώσουν σύντομα. Εκείνο που μετρά, είναι μία διασφάλιση που θα σας ευνοήσει αργότερα.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;