Επιτέλους μάθαμε γιατί η Victoria Beckham δεν πήρε μέρος στην επανένωση των Spice Girls!
Η Victoria Beckham απάντησε για την άρνηση της να συμμετέχει στην επανένωση των Spice Girls!

Οι Spice Girls επέστρεψαν για μία μεγάλη περιοδεία και οι θαυμαστές του girl group περίμενε την επανένωσή τους καιρό. Όμως, ένα από τα μέλη έλειπε. Αυτό ήταν η Victoria Beckham. Κι ενώ, έχουν ακουστεί πολλά γι αυτής της την απόφαση, η γνωστή τραγουδίστρια και σύζυγος του David Beckham απάντησε στο γιατί δεν συμμετείχε!

Η Mel Β πρόσφατα είχε εκφράσει την απογοήτευση της για τη μη συμμετοχή της Victoria στην περιοδεία αυτή. Καθώς, και πολλοί από τους θαυμαστές του γκρουπ έκαναν ίδια σχόλια!

Η Victoria Beckham, λοιπόν, έδωσε μία συνέντευξη στο Γερμανικό Vogue και μίλησε για την απόφασή της αυτή. Όπως είπε, ήθελε θάρρος για να πει το “όχι” και πιστεύει ότι η ζωή της βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο από τότε που ήταν μέλος του δημοφιλούς γκρουπ.

Συγκεκριμένα, η Victoria δήλωσε στο περιοδικό:

“Για παράδειγμα, χρειάστηκα πολύ θάρρος για να μην συμμετάσχω στην περιοδεία με τις Spice Girls, αλλά να είμαι εκείνη που λέει: “Ξέρετε, δεν το κάνω, επειδή τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά τώρα από ό, τι παλιότερα. Θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου και στην εταιρεία μου.”

Είμαι 45 τώρα και πολύ χαρούμενη που είμαι η γυναίκα που είμαι. Δεν προσπαθώ να αλλάξω, θέλω να είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου. Προτού γίνω 40 ετών, δεν ήμουν τόσο σίγουρη. Έμαθα να ακούω το ένστικτό μου.”

Δες ακόμα: Η επιστροφή των Spice Girls ήταν μία μεγάλη απογοήτευση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;