Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Με ταλέντο και έμπνευση από τις 8 μέχρι τις 15 Ιουλίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Ζυγός

Θα μοιάζετε λίγο χαμένοι αυτή την περίοδο, ρομαντικοί και ευάλωτοι. Θα θέλετε να προχωρήσετε αγγίζοντας τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Κάποιες αναστολές, που οφείλονται με προσκολλήσεις και αγωνία συναισθηματική, είναι αρκετά δύσκολο να ξεπεραστούν άμεσα. Αν έχετε βυθιστεί στον φόβο ή στην αρνητική σκέψη, θα είναι απαραίτητο να ξεπεράσετε σύντομα αυτή την απαισιοδοξία, που δεν οδηγεί πουθενά.

Οι πολλές απαιτήσεις της καθημερινότητας, σας έχουν κοστίσει αρκετά. Δεν είναι εύκολο να παραμένετε σε ένα ασαφές και θολό τοπίο. Δημιουργείτε μία ιδιόρρυθμη κατάσταση που επιβαρύνει τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, εσάς ως υγεία αλλά και την καλή και ισορροπημένη επαφή με το κοντινό σας περιβάλλον.

Απαραίτητο κρίνεται λοιπόν, να κάνετε μία αλλαγή. Πώς θα επιτευχθεί αυτό;

Θα είναι σημαντικό να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να βρείτε νέα ενδιαφέροντα ή νέο τρόπο να τακτοποιείτε την καθημερινότητά σας.

Σκορπιός

Αν είστε δεσμευμένοι, προσοχή στις προκλήσεις των ημερών. Γιατί μπορεί να εξιδανικεύσετε μία γνωριμία και να υπερβάλλετε στην εκτίμησή σας γι’ αυτή. Κατά συνέπεια, ο ρομαντισμός που είναι έκδηλος αυτή την εποχή, αποσυντονίζει την σταθερότητα και αυτοκυριαρχία σας.

Διαφορετικά, μπορείτε να ανανεώσετε την σχέση σας μέσα από μία γενναιόδωρη προσφορά αγάπης προς το ταίρι σας. Μία έκπληξη ή μία νέα ενασχόληση από κοινού, θα ήταν επίσης καλή λύση. Η διασκέδαση αυτές τις μέρες, θα σας φέρει πιο κοντά.

Αν είστε μόνοι, τότε μία έξοδος για ποτό ή ψυχαγωγία, θα προσφέρει ευκαιρίες για γνωριμίες και νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας. Ας είστε συνετοί όμως στην γενναιοδωρία και σε κάθε σπατάλη.

Σε ό,τι αφορά την δημιουργικότητά σας, με πρωτότυπη έμπνευση θα προχωρήσετε σε ένα έργο που θα σας προσφέρει χαρά και πληρότητα. Απλά ακόμη δεν είστε όσο δραστήριοι θα θέλατε, κάτι που αλλάζει πολύ σύντομα.

Τοξότης

Θα σας ενδιαφέρει να είστε γενναιόδωροι με τους αγαπημένους σας, τους οικείους σας και ίσως κάποιο συγγενή. Ίσως μάλιστα αισθανθείτε παγιδευμένοι στην ίδια την γενναιοδωρία σας. Αλλά θα γίνεστε εύκολα αγαπητοί. Προσέχετε τις απαιτήσεις τους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να θέσετε τους όρους σας για να συνεχίσει η ομαλή πορεία των σχέσεων στην οικογένεια. Διαφορετικά, θα υπάρξει αλλαγή και μάλιστα δραστική.

Αν η οικογένεια έχει ήδη προβλήματα, μία ρήξη θα είναι πολύ πιθανή. Η ανανέωση ίσως είναι η λύση.

Στα θέματα ακινήτων και οικογενειακής περιουσίας, θα φανεί αν και πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο βήμα. Ενδεχομένως θα σας απασχολήσει η αλλαγή κατοικίας, ή μία νέα επένδυση.

Αλλά θα είναι δύσκολο να καταλήξετε άμεσα, καθώς οι καθυστερήσεις δοκιμάζουν την αντοχή σας. Ενδιαφερθείτε για να συντηρήσετε τον χώρο σας, αν αυτό ήταν στις επιθυμίες σας. Μπορεί να φανείτε δογματικοί και να εμποδίσετε την εξέλιξη στις υποθέσεις σας αν πιέζετε τον χρόνο.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;