4 απλοί τρόποι για να αντιμετωπίσεις τη ζέστη του καλοκαιριού!

Από neolaia.gr Team 2 Ιουλίου 2019

Οι πρώτες μεγάλες ζέστες του καλοκαιριού ξεκίνησαν και εσύ πρέπει να βρεις εύκολους τρόπους να την αντιμετωπίσεις!

Το καλοκαίρι έχει έρθει και τα κύματα καύσωνα που θα έρθουν δεν τα αντέχουμε καθόλου. Είναι ωραίο το καλοκαίρι, αλλά η τόση ζέστη είναι λίγο ανυπόφορη. Το μόνο που θέλεις είναι να είσαι ένας από τους τυχερούς και να είσαι διακοπές τις μέρες που έχει καύσωνα, ή να είσαι αγκαλιά με ένα air condition!

Αλλά, αν δεν είσαι τόσο τυχερός, υπάρχουν απλοί τρόποι για να αντιμετωπίσεις την ανυπόφορη ζέστη που, ίσως, δεν τους είχες σκεφτεί. Πάμε να δούμε ποιο είναι;

1. Θερινά σινεμά

Είναι ένας απλός τρόπος για να καταπολεμήσεις τη ζέστη. Δεν έχει τόσο σημασία η ταινία (αν είναι καλή είναι θετικό), απλά το ότι θα είσαι σε ένα δροσερό μέρος και θα περάσεις δύο ώρες σε ένα περιβάλλον που δε θα στάζεις στον ιδρώτα!

2. Να πίνεις πολύ νερό

Το να μένεις ενυδατωμένος είναι πολύ σημαντικό μέσα στο καλοκαίρι. Το νερό (και γενικά τα δροσιστικά ποτά, εκτός από τα αναψυκτικά που σε διψάνε) βοηθάει τον οργανισμό σου να λειτουργεί καλύτερα και ρυθμίζει λίγο την ομοιόσταση του σώματός σου.

3. Βόλτες στην παραλία

Πήγαινε για έναν καφέ ή μία βόλτα απλή κοντά στη θάλασσα. Θα δροσιστείς και θα ξεχαστείς για λίγο από όλα αυτά που σε ενοχλούν!

4. Χρησιμοποίησε σωστά τα πατζούρια σου

Τα πατζούρια στο σπίτι σου είναι ένας τρόπος για να κρατήσεις δροσερό το σπίτι όλη την ημέρα. Πρέπει να κοιτάξεις πώς κινείται ο ήλιος και ποια σημεία του σπιτιού σου χτυπάει κάθε στιγμή. Έτσι, ρυθμίζεις ανάλογα τα πατζούρια και τα παράθυρά σου. Με το να έχεις όλα τα παράθυρα ανοιχτά δε θα καταφέρεις τίποτα!

5. Ομπρέλα

Μπορεί να νομίζεις ότι είναι ένα αξεσουάρ του χειμώνα, αλλά όταν έχει πολύ ζέστη, είναι καλό να χρησιμοποιείς ομπρέλες. Σε προστατεύει από τον πολύ και δυνατό ήλιο και σου προσφέρει την προστασία που χρειάζεσαι!

Δες ακόμα: 4 τρόποι για να προετοιμαστείς για την εξεταστική μέσα στο καλοκαίρι!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486