4 τρόποι για να προετοιμαστείς για την εξεταστική μέσα στο καλοκαίρι!
Αυτοί οι τρόποι θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς για την εξεταστική μέσα στο καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έφτασε και η εξεταστική του Ιουνίου πλησιάζει στο τέλος της. Όμως, στον ορίζοντα βλέπεις να έρχεται η εξεταστική του Σεπτεμβρίου. Οπότε, το καλοκαίρι δεν πρέπει να πάει χαμένο.

Ειδικά, αν έχεις αρκετά μαθήματα για Σεπτέμβρη, πρέπει να βρεις τρόπους να προετοιμαστείς κατάλληλα. Να μην πάει χαμένο όλο το καλοκαίρι και τρέχεις τελευταία στιγμή για να βγάλεις την ύλη!

1. Πάρε το βιβλίο μαζί σου στην παραλία

Εκεί που θα πας για μπάνιο, μπορείς να πάρεις μαζί σου το βιβλίο. Να διαβάσεις κάτι όσο θα λιάζεσαι. Η ηρεμία της θάλασσας θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς και, έτσι, θα μπορείς να μην έχεις και τύψεις ότι εσύ χαλαρώνεις, ενώ, θα έπρεπε να διαβάζεις!

2. Φτιάξε πρόγραμμα

Το πρόγραμμα είναι σε κάθε εξεταστική σημαντικό. Οπότε, και μέσα στο καλοκαίρι θα πρέπει μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στην διασκέδαση και στο διάβασμα! Άσε και κάποιες μέρες τελείως κενές, για να κάνεις τις διακοπές σου!

3. Βρες σημειώσεις

Ψάξε για σημειώσεις από παλιούς φοιτητές ή από συμφοιτητές σου. Θα σε βοηθήσουν να μειώσεις σε όγκο την ύλη και θα μπορέσεις να διαβάσεις τα πιο σημαντικά από κάθε μάθημα!

4. Διάβασε πιο χαλαρά

Αν είναι κάποιο από τα μαθήματα που έχεις δώσει και στην εξεταστική του Ιουνίου, τότε θα έχεις ήδη προετοιμαστεί από τότε. Άρα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μία πάρα πολύ καλή επανάληψη! Οπότε, να πας το διάβασμα λίγο πιο χαλαρά είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι!

Δες ακόμα: 4 σειρές για να σου κρατήσουν παρέα στην εξεταστική!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;