5 απλοί τρόποι για να κλέψεις τις εντυπώσεις στη νέα σου δουλειά!

Από neolaia.gr Team 20 Ιουνίου 2019

Με αυτούς τους τρόπους θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις στη νέα σου δουλειά!

Η δουλειά είναι ένας χώρος που από νωρίς θα πρέπει να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να αποδείξεις σε όλους τι αξίζεις! Ακόμη περισσότερο στους ανώτερους σου!

Πρέπει να δείξεις ότι δε σε εμπιστεύτηκαν εσφαλμένα και ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε κατάσταση. Ή κι όταν δε γνωρίζεις θα ζητήσεις βοήθεια και δε θα κάνεις του κεφαλιού σου.

Για αυτό πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα και να μάθεις πώς να κλέψεις τις εντυπώσεις!

1. Να είσαι φιλικός

Πολύ σημαντικό! Να έχεις μία ευχάριστη διάθεση και η προσωπικότητά σου να δείχνει ότι είσαι φιλικός. Θα δεις ότι πολύ πιο εύκολα θα έχεις βοήθεια, αλλά και θα σου συγχωρεθούν λάθη που, άμα, ήσουν από αυτούς που τα ξέρουν όλα δε θα σου δυνόταν άλλη ευκαιρία.

2. Να προσέχεις την εμφάνισή σου

Δυστυχώς, η εμφάνιση είναι η πρώτη όψη και κερδίζεις ή χάνεις πολλούς ανθρώπους από τον τρόπο που ντύνεσαι και προσέχεις τον εαυτό σου. Δε σου λέω να πηγαίνεις λες και πας σε επίσημη πρεμιέρα, αλλά ούτε οι φόρμες δεν είναι καλή επιλογή. Ειδικά τις πρώτες μέρες!

3. Να δείχνεις εργατικός

Μπορεί να είσαι, αλλά σημαντικό είναι να δείξεις έτοιμος να κάτσεις λίγο παραπάνω, να κάνεις και δουλειές που δεν είναι κανονικά στις αρμοδιότητές σου. Θα δείξεις ότι θέλεις να δουλέψεις και δε σε πειράζει να βοηθάς και τους συναδέλφους σου. Θα σου φανεί χρήσιμο σίγουρα πιο μετά.

4. Μεγάλη προσοχή

Τις πρώτες μέρες καλύτερο είναι να ακούς και να παρατηρείς. Μέχρι να μάθεις πώς λειτουργεί η δουλειά και τι είναι τι θα σου πάρει λίγο χρόνο. Καλό είναι να διπλοτσεκάρεις και αυτά που έχεις ήδη κάνει πριν πας στον ανώτερο και τα δείξεις.

5. Να έχεις αυτοπεποίθηση

Ναι, η προσοχή είναι σημαντικό, αλλά αν κάτι το ξέρεις σίγουρα ή το έχεις ελέγξει και είσαι σίγουρος τότε υποστήριξε το. Δείξει ότι μπορείς να σταθείς στην εταιρεία, στο γραφείο, κλπ. και ότι έχεις ότι χρειάζεται για τη δουλειά αυτή!

Δες ακόμα: 3 απλά πράγματα που πρέπει να κάνεις για να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486