Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Αφροδίτη στους Διδύμους - 9 Ιουνίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Ζυγός

Σε θετική και δημιουργική περίοδο, είστε σε θέση να κάνετε κινήσεις και να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές, γύρω από ιδέες και ενδιαφέροντα. Ως κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη αυτή την εποχή σας ευνοεί, προσφέρει το ερέθισμα, προκειμένου να αγαπήσετε την αναζήτηση σε νέους ορίζοντες. Ευμετάβλητες σε έναν βαθμό οι διαθέσεις σας, αλλά είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να κινηθείτε πιο αποτελεσματικά. Οι συγκινήσεις σας κατακλύζουν και δεν μπορείτε να περιοριστείτε στα όσα είχατε κερδίσει ως σήμερα. Καθώς κάθε τι το ξένο και το διαφορετικό είναι στην επιφάνεια για να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας, μην περιμένετε να έρθουν όλα τα «δώρα» προς εσάς. Πρέπει να κάνετε διαφορετικές επιλογές ή να σκεφθείτε πως χρειάζεστε μία διαφορετική προσέγγιση. Μπορείτε να λάμψετε και να κερδίσετε. Πρέπει να κατανοήσετε όμως πως η επιμονή και η προσπάθεια αφορά κυρίως την ανάγκη να αγγίξετε ένα σημαντικό στόχο και μπορείτε πραγματικά να το κάνετε.

Σκορπιός

Δεν είναι εύκολο για σας να εκφράσετε την αγάπη ευέλικτα, ανέμελα και χαλαρά, όπως επιτάσσει η Αφροδίτη στους Διδύμους. Ωστόσο, αυτή η εποχή σας προκαλεί να αφήσετε κατά μέρος τους δισταγμούς, τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σας. Δεν βοηθά το άγχος και η εμμονή στις παλιές συνήθειες, αποσυντονίζει κάθε σας σχέδιο για δράση. Καθώς εσωτερικά, ήδη εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, είστε ανυπόμονοι, αποφασίστε τελικά πώς θα χειριστείτε την δυναμική της εποχής. Συναισθήματα και συγκινήσεις αναδεικνύουν ένα ιδιαίτερο πάθος και σας φέρνουν κοντά σε προοπτικές που δεν μπορούν να περιμένουν! Ακολουθήστε το ένστικτό σας, κάνετε μία νέα αρχή, δώστε χώρο στον σπόρο της δημιουργίας. Αν αγαπάτε κάποιο άτομο και έχει επέλθει η ανία στη ζωή σας, τότε θα διαπιστώσετε πως δεν μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή. Προσοχή όμως και σύνεση, σε κάθε επένδυση. Αν έχετε αποθεματικά και θέλετε να τα ρευστοποιήσετε, ίσως να πρέπει να είστε επιφυλακτικοί.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη σε αντίθεση προς το ζώδιό σας, σίγουρα οι μέρες που κυλούν δεν επιτρέπουν να παραμείνετε ήρεμοι και ιδιαίτερα χαλαροί. Αντιμετωπίζετε, μέσω της παρουσίας άλλων ανθρώπων, τα συναισθήματα που έχετε ως τώρα καλλιεργήσει. Ίσως πρέπει να γίνετε περισσότερο εκφραστικοί και απτοί στον λόγο ή στην έκφραση του συναισθήματος. Καθορίστε αυτό που σας αρέσει, που αγαπάτε και προσδοκάτε να γίνει. Στηρίξετε την ζωή σας μέσα από συνεργασίες που θα δίνουν αυτονομία στους άλλους, αλλά θα έχετε κι εσείς διατηρήσει το ατομικό σας προφίλ. Σημαντικό στοιχείο θα είναι η επικοινωνία. Καθώς το «εγώ» και το «εμείς» είναι για σας ένας δύσκολος συνδυασμός για εξισορρόπηση, αυτή η περίοδος σας διδάσκει πώς να παραμείνετε αυτάρκεις, αλλά μέσα από την συντροφικότητα. Οι επιθυμίες σας όμως, ας προσεγγίζουν τις επιθυμίες του συντρόφου, ας ενδιαφερθείτε για τα συμφέροντά του και την ασφάλειά του. Ας βιώσετε την αγάπη συνειδητά.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;