Σταύρος Θεοδωράκης: Η τελευταία του ομιλία στη Βουλή!
Δες αναλυτικά τι δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην τελευταία του ομιλία από το βήμα της Βουλής!

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον χώρο της πολιτικής κι από την ηγεσία του Ποταμιού από το βήμα της Βουλής. Εκεί έδωσε και την τελευταία του ομιλία. Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι ο ίδιος δε θα κατέβει στις Εθνικές Εκλογές 2019, ούτε με κάποιον άλλο κομματικό συνδυασμό!

Δες αναλυτικά τις δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη:

“Σκοπός της ζωής είναι να ηττάσαι από ολοένα και μεγαλύτερα πράγματα. Αποχαιρετώ την πολιτική, πολιτικά  ηττημένος, ανθρώπινα  θλιμμένος αλλά τελικά περήφανος για την προσφορά του Ποταμιού στην πατρίδα και την κοινωνία  και αισιόδοξος ότι ο σπόρος που ρίξαμε  θα φυτρώσει ξανά.

Οι κώδικες ήταν ένα βήμα θετικό και αναγκαίο.Και αυτή η επιβεβλημένη θεσμική μεταρρύθμιση παραλίγο να συνθλίβει στις συμπληγάδες του κομματισμού. Είμαι περήφανος για την τελευταία πράξη της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού που έμεινε στη Βουλή και ψήφισε τους κώδικες. Κρατώ ως παρακαταθήκη τα ενθουσιώδη, θετικά σχόλια των λειτουργών της δικαιοσύνης.

Υπέρ της ψήφισης των κωδίκων τακτική και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο οποίος έκανε χθες την τελευταία του ομιλία στο κοινοβούλιο με παρόντα μόνο ένα βουλευτή από τους 19 που έχει το κόμμα του, από τους 19 από τον χειροκροτούσαν μέχρι χθες. Μη μας πιάσουν σε καμιά φωτογραφία να χειροκροτούμε τον αποδιοπομπαίο της αρχηγού. Τι  ντροπή, τι ντροπή.

Όπως είχα πει οι μεταπηδήσεις σε άλλη κομματική βάρκα ή μάλλον μαούνα στο δικό μου αξιακό σύστημα ισοδυναμεί με προδοσία, μασκαραλίκια δεν χωρούν στη δική μου ζωή. Αποχωρώ από τη δουλειά και παραιτούμαι από την ηγεσία του κινήματος που ίδρυσα αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα στις ευρωεκλογές.”

Τον Σταύρο Θεοδωράκη χειροκρότησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν μέσα στην ολομέλεια της Βουλής.

Δες επίσης: Εθνικές εκλογές 2019: Η Βάνα Μπάρμπα υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;