Πανελλήνιες 2019: Το Λιμενικό Σώμα δημοσίευσε τους πίνακες υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά!
Πανελλήνιες 2019: Δες αναλυτικά!

Οι Πανελλήνιες 2019 είναι μόλις λίγες μέρες μακριά και το Λιμενικό Σώμα έβγαλε τους πίνακες με τους υποψηφίους που έχουν υποβάλλει ελλιπή δικαιολογητικά και δηλώσεις συμμετοχής με σφάλματα. Οπότε, αν είσαι ένας από αυτούς πρέπει σύντομα να καταθέσεις ότι λείπει από την αίτησή σου.

Με ανακοίνωσή του, το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος καλεί τους υποψηφίους για τις Πανελληνίες 2019, για εισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 6 Ιουνίου 2019.

Ο σχετικός πίνακας με τους υποψηφίους που έχουν εσφαλμένα δικαιολογητικά ή ελλιπή έχει εκδοθεί και αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος (www.hcg.gr), στην ιστοσελίδα καταχώρισης αιτήσεων (sxolesls.hcg.gr ) καθώς και στο κτίριο του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, στην Ακτή Βασιλειάδη (Πύλες Ε1 – Ε2).

Η ανάρτηση έγινε για την ενημέρωση των υποψηφίων των Πανελληνίων 2019 για τις ελλείψεις αυτές. Έτσι, ώστε οι υποψήφιοι να έχουν τα περιθώρια να διορθώσουν τα τυχόν λάθη! Η σχετική ανακοίνωση γράφει:

“Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον εν λόγω Πίνακα καλούνται να υποβάλουν τα ελλιπή δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη αλληλογραφία, έως και την 06/06/2019, ημέρα Πέμπτη [ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου (δημόσιου ή ιδιωτικού)] στην Επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών και κατάταξης του διαγωνισμού στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής /Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη – Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510)”

Δες τη σχετική ανακοίνωση και τον πίνακα με τους υποψηφίους με ελλιπή ή εσφαλμένα στοιχεία!

Ανακοίνωση

Οδηγίες και παρατηρήσεις

Τον σχετικό Πίνακα μπορείτε να τον βρείτε στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος και στις παραπάνω ιστοσελίδες!

Δες ακόμα: Πανελλήνιες 2019: Το πρώτο μάθημα πλησιάζει – Δες εδώ ΟΛΑ όσα χρειάζεται να ξέρεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;