Ο Elton John έκανε κάποιες καυστικές δηλώσεις για το Brexit!
Ο Elton John δεν μπορούσε να μη σχολιάσει το Brexit!

Ο Elton John αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς και αναγνωρίσιμους τραγουδιστές στον κόσμο. Με την πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή του, ο γνωστός τραγουδιστής είχε να κάνει μερικές δηλώσεις για το… Brexit!

Βλέπεις, στο εξωτερικό είναι σύνηθες οι διάσημοι να παίρνουν ανοιχτά θέση για πολιτικά ζητήματα. Και ο Elton John είναι από αυτούς που έχει άποψη και θα την πει!

Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για το Brexit, λέγοντας ότι ντρέπεται για τη χώρα του λόγω των χειρισμών των διαπραγματεύσεων του διαζυγίου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Ντρέπομαι για τη χώρα μου για το τι έχει κάνει. Έχει συντρίψει τους ανθρώπους.

Έχω μπουχτίσει μέχρι θανάτου με τους πολιτικούς, ιδιαίτερα τους Βρετανούς πολιτικούς. Έχω μπουχτίσει μέχρι θανάτου με το Brexit. Είμαι Ευρωπαίος. Δεν είμαι ένας ηλίθιος, αποικιοκράτης, ιμπεριαλιστής, Άγγλος ανόητος.”

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο John είχε κάτι να πει για το Breixt. Σε μία συνέντευξή του στην Guardian είχε τονίσει τα εξής:

“Δε νομίζω ότι στους ανθρώπους στη Βρετανία είχε ειπωθεί η αλήθεια αρχικά … Τους υποσχέθηκαν κάτι που ήταν απολύτως γελοίο και δεν ήταν οικονομικά βιώσιμο.”

Δες ακόμα: Η Τερέζα Μέι ανακοίνωσε και επίσημα την παραίτησή της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;