Η Τερέζα Μέι ανακοίνωσε και επίσημα την παραίτησή της!
Η Τερέζα Μέι ανακοίνωσε την παραίτησή της!

Η Τερέζα Μέι δήλωσε με κλάματα στα μάτια την παραίτησή της από πρωθυπουργός της Βρετανίας. Η επικεφαλής του κόμματος των Συντηρητικών ανακοίνωσε και επίσημα την παραίτησή της, μετά τη θύελλα που είχε προκληθεί για το χειρισμό της με τη διαδικασία του Brexit.

“Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το Brexit, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα” είπε σε δήλωσή της η Τερέζα Μέι. Ενώ, ανακοίνωσε ότι θα μείνει επικεφαλής των Συντηρητικών έως τις 7 Ιουνίου.

Για μέρες είχαν βγει δημοσιεύματα που ήθελαν την Τερέζα Μέι να δηλώνει την παραίτησή της. Κάτι που έγινε πραγματικότητα λίγη ώρα πριν.

Η πρώην, πλέον, πρωθυπουργός της Βρετανίας δήλωσε:

“Λυπάμαι που δεν κατάφερα να υλοποιήσω το Brexit. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα αλλά δεν μπόρεσα να πείσω τους βουλευτές. Δυστυχώς δεν το κατάφερα» είπε. Τρεις φορές προσπάθησε, τρεις φορές απέτυχε.

Υπέμεινα βαρύτατες κοινοβουλευτικές ήττες. Άντεξε μέχρι σήμερα πολλά χαστούκια, ακόμη κι από ανθρώπους που υποτίθεται πως θα τη στήριζαν, πως προέρχονταν από το ίδιο κόμμα και είχαν τον ίδιο σκοπό.”

Η Τερέζα Μέι ανακοίνωσε, επίσης, ότι παραιτείται από τη ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος την Παρασκευή, 7 Ιουνίου και την εβδομάδα που θα ακολουθήσει θα αρχίσει η διαδικασία επιλογής του νέου ηγέτη του κόμματος. Πρόκειται για μία διαδικασία που θα ολοκληρωθεί μέσα σε 6 εβδομάδες.

Οι εξελίξεις μετά το Brexit είναι καταιγιστικές και αναμένονται ακόμη μεγαλύτερες!

Δες τις δηλώσεις της Τερέζα Μέι!

Δες ακόμα: Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η παραίτηση της Τερέζα Μέι από πρωθυπουργό της Βρετανίας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
62'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;