Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στους Διδύμους - 3 Ιουνίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη έρχεται σε αρμονία με το ζώδιό σας και φυσικά αυτό ανοίγει τις προοπτικές για μία επιμόρφωση, ή για νέες και ξένες ιδέες προς αυτές που συχνά σας απασχολούσαν. Η νέα προοπτική θα σας βοηθήσει να διευρύνετε ορίζοντες, να τολμήσετε ένα ταξίδι ή κάτι που ως τώρα δεν έχει απασχολήσει την σκέψη σας.

Ορίζοντας ως αξίες τις ιδέες σας, θα οραματιστείτε ένα μέλλον που επηρεάζεται από τη γνώση σας ή την φιλοσοφική σας αντίληψη.

Στον εργασιακό σας χώρο, υπάρχει ίσως μία συναισθηματική δυσκολία στις συνεργασίες. Αισθάνεστε πως εργάζεστε κάτω από το βάρος συναισθηματικής φόρτισης. Προσπαθήστε να δώσετε μία όμορφη εικόνα για σας, δίχως λεπτομέρειες πάνω στην προσωπική σας ζωή. Μπορείτε να βρείτε διεξόδους και ανθρώπους να σας βοηθήσουν.

Αυτή η περίοδος θα σας δώσει τις αφορμές για να αμβλύνετε λίγο το «εγώ» σας και να καταλάβετε πως για να προοδεύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, θα πρέπει να υπάρχει ηθική και αξίες.

Τολμήστε, διεκδικήστε για την ιδεολογία σας.

Ασχοληθείτε με την μουσική ή την τέχνη, για να βρείτε γαλήνη, ξεκούραση και ανανέωση. Σίγουρα θα σας ωφελήσουν ή θα υπάρχει και μία προσωπική έμπνευση.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη θα σας ωθήσει προς επενδύσεις, αλλά και μία βαθύτερη προσέγγιση ιδεών. Προωθήστε κατά το δυνατόν τα οικονομικά σας σχέδια, επιδιώκοντας να αποφύγετε χρέη ή επιπλέον δανεισμό.

Ανήκετε στα ζώδια που έχουν βάθος σκέψης και εσωτερικές ανησυχίες. Κατά τις ημέρες που ακολουθούν, πολλές πεποιθήσεις αλλάζουν ή τίθενται σε αμφιβολία. Το σημαντικό είναι να περιμένετε -προτού απορρίψετε- σαφείς αποδείξεις.

Αναζητώντας την σταθερότητα στις σχέσεις σας, αισθάνεστε μετέωροι κατά διαστήματα. Μην είστε τόσο περιοριστικοί στις απόψεις για τις σχέσεις. Μπορείτε να μοιραστείτε όμορφες στιγμές, ανέμελες, για λίγες μέρες. Θα πρέπει να περάσετε δια μέσω των αμφιβολιών, σε μία πιο προσγειωμένη εικόνα της σχέσης σας.

Σεβαστείτε τον άλλο και φέρετε την αρμονία στη ζωή σας.

Οι επενδύσεις σας ενδιαφέρουν αλλά το ατομικό ωροσκόπιο θα δείξει ποιες είναι σημαντικές ή πότε.

Στα αισθηματικά σας, δεν είστε πολύ εκφραστικοί και είναι δυνατόν να σας παρεξηγήσουν. Ίσως θα πρέπει να ανοίξετε την ψυχή σας, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Θα βοηθήσει να λυθούν οι παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη φέρνει πολύ καλές προοπτικές για τις συνεργασίες, καθώς νέες ιδέες προκύπτουν ή προσπαθείτε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο με τους συνεργάτες σας. Γνωρίζετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, ικανούς να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά σας. Αν είστε παντρεμένοι, θα ανανεώσετε τη σχέση σας.

Θα χρειαστεί να χτίσετε εξ αρχής μία σχέση ή μία συνεργασία, κάτω από καθαρές εξηγήσεις. Ένα όνειρο μπορεί να υλοποιηθεί, αν βρεθεί σωστός και έντιμος συνοδοιπόρος. Αλλά πρέπει να γειώσετε τις προσδοκίες, και να είστε πρακτικοί.

Κάποια αγαπημένα πρόσωπα, θα σας πιέσουν συναισθηματικά, αλλά μην διστάσετε να αλλάξετε στάση και να θέσετε όρια.

Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και φροντίστε να συμβάλλετε παραγωγικά βοηθώντας άλλους.

Μετά από παρατήρηση και σκέψη, θα φανεί ποιος άνθρωπος είναι πραγματικά ενθαρρυντικός και ευεργετικός για σας!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;