Περιφερειακές εκλογές 2019: Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll;

Από neolaia.gr Team 2 Ιουνίου 2019

Περιφερειακές εκλογές 2019: Δείτε αναλυτικά τα πρώτα αποτελέσματα που δίνει η Singular Logic για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Αττικής!

Οι περιφερειακές εκλογές 2019 φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους, αφού σήμερα πραγματοποιήθηκε και ο δεύτερος γύρος εκλογών στις Περιφέρειες της χώρας, οπότε το μόνο που μένει είναι η ολοκλήρωση της καταμέτρησης για να έχουμε τα επίσημα αποτελέσματα.

Η Singular Logic δίνει τα πρώτα αποτελέσματα των δικών της exit poll για τη σημαντική αυτή εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται σε περιφέρειες και δήμους ολόκληρης της χώρας.

Ποιος προηγείται, λοιπόν, στις μεγάλες περιφέρειες της χώρας;

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Singular Logic, τα αποτελέσματα στις Περιφερειακές εκλογές 2019 φαίνεται να διαμορφώνονται ως εξής:

  • Περιφέρεια Αττικής

Στην περιφέρεια Αττικής, φαίνεται να εκλέγεται, με βάση τις εκτιμήσεις της Singular Logic ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος και αναμένεται να συγκεντρώσει το ποσοστό των 66,2%, έναντι του 33,8 που αναμένεται να συγκεντρώσει η μέχρι στιγμής Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

  • Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, φαίνεται να προπορεύεται ο υποψήφιος Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος συγκεντρώνει το 56,4%, έναντι του 43,6% που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα ο νυν περιφερειάρχης, Απόστολος Κατσιφάρας.

Δείτε ακόμα: Δημοτικές εκλογές 2019: Τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll στον Δήμο Θεσσαλονίκης!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486