Δημοτικές εκλογές 2019: Τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll στον Δήμο Θεσσαλονίκης!

Από neolaia.gr Team 2 Ιουνίου 2019

Μεγάλη ανατροπή στις Δημοτικές εκλογές 2019 στη Θεσσαλονίκη! Δείτε ποιος έχει προβάδισμα!

Οι κάλπες του β’ γύρου για τις Δημοτικές εκλογές 2019 έχουν ανοίξει σήμερα από τις 7:00 το πρωί και έκλεισαν στις 19:00 το απόγευμα, ενώ φαίνεται πως ήδη έχουμε μια εικόνα από τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών ανάκλησης ψήφου.

Τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll στον Δήμο Θεσσαλονίκης, λοιπόν, φαίνεται να δίνουν σαφές προβάδισμα στον Κωνσταντίνο Ζέρβα, πράγμα που συνιστά μεγάλη ανατροπή σε αυτό τον β΄γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, καθώς στον πρώτο γύρο είχε βγει πρώτος και με αξιοσημείωτη διαφορά, ο Νίκος Ταχιάος.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα νέα exit poll, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας προηγείται αυτή τη στιγμή με 67 % και ακολουθεί ο Νίκος Ταχιάος με 33 %. Ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη- Ταχιάος- Υπεύθυνα» ήταν ο πρώτος υποψήφιος σε ψήφους την προηγούμενη Κυριακή της 26ης Μαΐου, αφού συγκέντρωσε το ποσοστό των 22,40% και άρα, 11 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Από την άλλη, ο επικεφαλής της παράταξης «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» κατέκτησε την περασμένη Κυριακή τη δεύτερη θέση στο Δήμο Θεσσαλονίκης με ποσοστό 14,93% και άρα 7 έδρες το νέο δημοτικό συμβούλιο.

Πρώτος αυτή τη στιγμή, λοιπόν, για τις δημοτικές εκλογές 2019 στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται να είναι ξεκάθαρα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με 67%, ενώ δεύτερος έρχεται ο Νίκος Ταχιάος με 33%.

Αναμένει να δούμε ποιος από τους δύο θα επικρατήσει τελικά.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486