5 τρόποι για να καταφέρεις να δουλέψεις όταν δεν έχεις διάθεση!
Οι συμβουλές αυτές θα σε βοηθήσουν να βρεις την όρεξη για δουλειά, ακόμη και αν δεν έχεις καθόλου!

Δεν είναι κάθε μέρα ίδια στη δουλειά! Κάποιες μέρες δεν έχεις πραγματικά διάθεση να κάνεις το οτιδήποτε κι απλά θέλεις να περάσει η μέρα.

Αν είναι μία από αυτές τις μέρες, τότε πρέπει να βρεις τρόπο για να κάνεις τουλάχιστον τα ελάχιστα που έχεις. Με το να μην κάνεις τίποτα δε θα περνάει κι ο χρόνος!

Για να δούμε, λοιπόν, πώς θα πείσεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα στη δουλειά όταν δεν έχει όρεξη για τίποτα.

1. Κάνε το πρώτο βήμα

Πάντα η αρχή είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Αν το κάνεις, όμως, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Πίεσε τον εαυτό σου να πάρει αυτή την απόφαση και να αρχίσει τη δουλειά που έχει να κάνει.

2. Δωροδόκησε τον εαυτό σου

Για κάθε τι που θα πετυχαίνεις την μέρα αυτή κάνε και ένα δώρο στον εαυτό σου. Πέντε λεπτά διάλειμμα, έναν καφέ, κάτι να φας. Θα δεις ότι θα προσμένεις αυτή τη δωροδοκία και θα σου βγαίνει η δουλειά πιο γρήγορα και εύκολα.

3. Ασχολήσου με κάτι άλλο

Ανάλογα και τον χώρο εργασίας σου βέβαια. Μπορείς να φτιάξεις το γραφείο σου, μπορείς να ταξινομήσεις φακέλους, να προετοιμαστείς για μελλοντικές δουλειές κι ότι άλλο απλά για να περάσει η μέρα.

4. Μίλα με τους συναδέλφους σου

Αρκεί να μην τους ενοχλείς. Αλλά μπορείς να μιλήσεις μαζί τους για διάφορα θέματα, αλλά και για θέματα της δουλειάς. Οπότε, μπορείς να δουλέψεις με έναν παράπλευρο τρόπο!

5. Δούλεψε από το σπίτι

Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, τότε θα είναι θαυμάσιο. Θα αλλάξεις λίγο περιβάλλον και θα μπορέσεις να έχεις τον δικό σου χώρο.

Δες ακόμα: 3 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν δεχτείς την οποιαδήποτε ευκαιρία για δουλειά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;