57 θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν σε Δήμους της χώρας!
Δείτε αναλυτικά!

14 θέσεις εργασίας – Δήμος Τεμπών

Ανακοινώνεται η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης (2μηνης) απασχόλησης, ύστερα από την υπ’ αριθ. 95/2019 απόφαση του Δ.Σ. Ο δήμος Τεμπών ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού έντεκα (11) ατόμων, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες και χρονική περίοδο:

10 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΣΥΝΟΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ)
1 ΔΕ..ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (δίνετε από την υπηρεσία)
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
4. Υπεύθυνη δήλωση ότι το τελευταίο δωδεκάμηνο (από την λήξη της νέας σύμβασης και πίσω), δεν έχει συνάψει σύμβαση δίμηνης διάρκειας με το Δήμο Τεμπών (δίνετε από την υπηρεσία)

Για τον Οδηγό απορριμματοφόρου επιπλέον απαιτούνται:

1. Φωτοαντίγραφο Δευτεροβάθμιου τίτλου σπουδών τους. Σε περίπτωσηψπτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού. Ελλείψει αυτού, απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (δηλ. απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού Σχολείου).
2. Φωτοαντίγραφο της επαγγελματικής άδειας οδήγησης Γ΄κατηγορίας
3. Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) για όσους απαιτείται .

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση με τα δικαιολογητικά μόνο στο γραφείο ανθρωπίνου δυναμικού του Δήμου Τεμπών (Δ/νση: Μακρυχώρι, τηλ:
24953-50410) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κα. Δήμητρα Παπαδημητρίου κατά τις ώρες 08:00π.μ-13:00μ.μ., μέσα σε προθεσμία πέντε (5)
ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δήμου δηλαδή από 31/5/2019 έως και 4/6/2019.

Δείτε όλη την προκήρυξη

Προκήρυξη

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;