113 Θέσεις εργασίας ανοίγουν στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης!
Δείτε αναλυτικά!

Με νέα προκήρυξη που εξέδωσε το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, γνωστοποιείται η πρόσληψη 113 υπαλλήλων.

Οι θέσεις εργασίας που ανακοίνωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με προκήρυξή του αφορούν:

  • 72 θέσεις Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (Σ.Δ.Π) με σύμβαση
  • 41 θέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Π.Σ.) κατηγορίας Ειδικών Επιστημόνων

Οι προσληφθέντες θα καλύψουν ανάγκες του τμήματος Ναυτικών Επιστημών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων για το ακαδημαϊκό έτος 2019 -2020.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

1. Για τη συμμετοχή στη διαδικασία πρόσληψης, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις πρέπει να υποβάλουν στη Γραμματεία της Κοσμητείας της ΣΝΔ, εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση της προκήρυξης, μέχρι 15:00 της 20/06/2019, τα ακόλουθα έντυπα – δικαιολογητικά:

α. Αίτηση σε έντυπη μορφή, σύμφωνα με το υπόδειγμα της προκήρυξης, το οποίο δύναται να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα της ΣΝΔ (www.hna.gr). Η σωστή και πλήρης συμπλήρωση της αντίστοιχης αίτησης είναι αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος υποβάλει υποψηφιότητα σε περισσότερες από μία θέσεις, υποχρεούται να υποβάλει αίτηση για κάθε υποψηφιότητα ξεχωριστά.
β. Βιογραφικό σημείωμα και αναλυτικό υπόμνημα για τα υποβαλλόμενα πρωτότυπα επιστημονικά δημοσιεύματα- εργασίες σε έντυπη (ένα αντίτυπο) και σε ψηφιακή μορφή. Οι επιστημονικές δημοσιεύσεις και εργασίες (σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές, σεμινάρια, κλπ) πρέπει να περιλαμβάνονται στο φάκελο του υποψηφίου. Σε περίπτωση που η εργασία έγινε δεκτή για δημοσίευση αλλά δε δημοσιεύτηκε ακόμη, πρέπει να υπάρχει γραπτή βεβαίωση του εκδοτικού οίκου ότι η υποβληθείσα εργασία έχει γίνει δεκτή για δημοσίευση χωρίς αλλαγές και πρέπει να είναι συναφής με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης. Διευκρινίζεται ότι τα αναγραφόμενα στο βιογραφικό σημείωμα, καθώς και κάθε άλλη σχετική αναφορά, υπέχουν θέση υπεύθυνης δήλωσης.
γ. Αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών και αντίγραφα αναλυτικών βαθμολογιών. Αν οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από ΑΕΙ εξωτερικού θα πρέπει να φέρουν τις νόμιμες θεωρήσεις και να συνοδεύονται από απόφαση ισοτιμίας από την αρμόδια αρχή (ΔΟΑΤΑΠ ή ΔΙΚΑΤΣΑ) και οποιοδήποτε ξενόγλωσσο δικαιολογητικό έγγραφο να συνοδεύεται από επίσημη σχετική μετάφραση.
δ. Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις της επαγγελματικής ή εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας. Ειδικά για τα ιδιωτικά έγγραφα γίνονται δεκτά εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπει η παρ. 2 του άρθρου 1 του Ν. 4250/2014 (ΦΕΚ 74/τ.Α΄/2014).
2. Οι υποψήφιοι που υποβάλουν ελλιπή ή εκπρόθεσμα δικαιολογητικά ή δεν έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις, αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής χωρίς να υπάρξει ξεχωριστή ειδοποίηση από την Υπηρεσία.
3. Αρμόδιο όργανο για την επιλογή είναι η Ακαδημαϊκή Συνέλευση (Α.Σ.) της ΣΝΔ. Προ της επιλογής, οι υποψήφιοι ενδέχεται να προσκληθούν για να παραστούν ενώπιον της Α.Σ. για την παροχή διευκρινίσεων επί του φακέλου υποψηφιότητάς τους.
4. Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων διατηρεί το δικαίωμα της μη κάλυψης (μερικώς ή ολικώς) των παραπάνω γνωστικών αντικειμένων, ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών ή τις εκπαιδευτικές της ανάγκες, όπως αυτές θα έχουν διαμορφωθεί κατά το χρόνο της δημοσίευσης της προκήρυξης ή της πρόσληψης

Προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας

1. Η κατάθεση και παραλαβή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών τόσο για τις θέσεις Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (Σ.Δ.Π.) Μέρους Α΄ όσο και για τις θέσεις Εκπαιδευτικού Προσωπικού με Σύμβαση (Ε.Π.Σ.) κατηγορίας Ειδικών Επιστημόνων Μέρους Β΄ μπορεί να γίνει απευθείας στη Γραμματεία της Κοσμητείας της ΣΝΔ ή ταχυδρομικώς με συστημένη αποστολή (με ευανάγνωστη ημερομηνία και σφραγίδα), με ευθύνη του υποψηφίου/αποστολέα, στην παρακάτω διεύθυνση, αποκλειστικά εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών, μέχρι 15:00 της 20/06/2019, από την ανάρτηση της προκήρυξης: Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, Κοσμητεία, Τέρμα Λεωφόρου Χατζηκυριάκου, Χατζηκυριάκειο – ΤΚ 18539, Πειραιάς.

2. Διευκρινίζεται ότι αιτήσεις μέσω τηλεομοιοτυπίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν γίνονται δεκτές. 3. Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι η ΣΝΔ δεν είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει τους υποψηφίους για φακέλους που έχουν ελλιπή δικαιολογητικά. ΣΧΕΔΙΟ 13 4. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της Κοσμητείας της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 13:00 στα τηλέφωνα: 210-4581622 & 210-4581309, στην ιστοσελίδα της Σ.Ν.Δ. www.hna.gr και στην ιστοσελίδα του Γ.Ε.Ν. www.hellenicnavy.gr.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

Δείτε επίσης: 67 θέσεις εργασίας προκηρύσσονται σε Δήμους & άλλους φορείς του δημοσίου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;