ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η 5ΕΑ/2019! Μάθε πότε ξεκινούν οι αιτήσεις!

Από neolaia.gr Team 23 Μαΐου 2019

ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι η προκήρυξη 5ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/21.5.2019/τ. ΑΣΕΠ) εκδόθηκε επίσημα. Η 5εα/2019 έχει να κάνει με τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, ανά κλάδο και ειδικότητα, όλων των υποψήφιων εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας ΔΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο, αλλά και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 5ΕΑ/2019 

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω της διαδικτυακής σελίδας του ΑΣΕΠ, αφού πρώτα ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες της σχετικής Προκήρυξη (Παράρτημα Δ’).

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την επίδειξη και πιστοποίηση προσόντων, ιδιοτήτων και κριτηρίων που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την ηλεκτρονική τους αίτηση, πρέπει να υποβάλλονται στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, μετά από σχετική πρόσκληση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου: (www.minedu.gov.gr).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής πρόκειται να αρχίσει την Πέμπτη, 6 Ιουνίου του 2019 και θα λήξει την Παρασκευή, στις 21 Ιουνίου 2019.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Δείτε κι αυτό: Εποχικό επίδομα 2019: Κριτήρια & προϋποθέσεις για τους δικαιούχους!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486