ΑΣΕΠ: Αυτή είναι η νέα προκήρυξη – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Από neolaia.gr Team 23 Μαΐου 2019

ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Άλλη μια νέα προκήρυξη γνωστοποιήθηκε ότι εκδόθηκε σήμερα και είναι η προκήρυξη 2E/2019 του ΑΣΕΠ. Η προκήρυξη αυτή αφορά την κάλυψη των ακόλουθων θέσεων:

  • Έξι(6) θέσεων Ειδικών Επιστημόνων στο Κέντρο Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών Ανώνυμη Εταιρεία (ΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.Υ. A.E.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου,
  • Δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός (1) έτους (Υπουργείο Υγείας) &
  • Μίας (1) θέσης Ελεγκτή Ιατρού στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), με θητεία τριών (3) ετών που μπορεί να ανανεώνεται (Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

Μπορείς να δεις το σχετικό ΦΕΚ της προκήρυξης στον διαδικτυακό ιστότοπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), δωρεάν στο Εθνικό Τυπογραφείο στην Αθήνα, αλλά και στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ.

Υποχρεώσεις υποψηφίων

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής τους και να την υποβάλουν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής σελίδας του ΑΣΕΠ, αφού πρώτα ακολουθήσουν σωστά οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα E΄).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την Τετάρτη, στις 19 Ιουνίου 2019 και λήγει την Πέμπτη, στις 4 Ιουλίου 2019.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 2Ε/2019 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510

Δες παρακάτω το ΦΕΚ:

ΦΕΚ

Δείτε ακόμα: ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η 5ΕΑ/2019! Μάθε πότε ξεκινούν οι αιτήσεις!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486