75 θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν στο Δημόσιο - Δες πώς θα κάνεις αίτηση!
Δείτε αναλυτικά!

19 θέσεις εργασίας – Δήμος Παλλήνης

Ανακοινώνεται η πρόσληψη δεκαπέντε (15) ΥΕ εργατών πυρασφάλειας και τεσσάρων (4) ΔΕ Οδηγών Γ΄ κατηγορίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών σύμφωνα με τα αναφερόμενα, ως ακολούθως:

15 ΥΕ Εργατών πυρασφάλειας
4 ΔΕ Οδηγών Γ΄ κατηγορίας

Δικαιολογητικά:

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους θα υποβάλλουν εξής

1) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
2) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
3) Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών/άδεια οδήγησης/πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας /κάρτα ψηφιακού ταχογράφου οδηγού (για τον ΚΩΔ. θέσης 102), καθώς και όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά όπως αναλυτικότερα αναγράφονται στον ΠΙΝΑΚΑ
Β. (Σε περίπτωση τίτλων σπουδών ή εν γένει εγγράφων της αλλοδαπής, προσκομίζονται αυτά με επίσημη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα και αναγνώριση ισοτιμίας από την αρμόδια ελληνική αρχή, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις).
4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 που να δηλώνουν ότι: πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στο Α’ μέρος του κεφ. Β΄ (Προσόντα και Κωλύματα διορισμού) του Ν.3584/2007.
5) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 που να δηλώνουν ότι: δεν έχουν κώλυμα πρόσληψης λόγω παράτασης ή σύναψης νέας σύμβασης με το Δήμο μας μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα μηνών. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώσουν την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής τους (έναρξη και λήξη).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Παλλήνης (Δ/νση: Ιθάκης 12,
Γέρακας) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Έντυπα των αιτήσεων και Υπεύθυνων Δηλώσεων θα διατίθενται και από το γραφείο προσωπικού (τηλ. 2106604631,632,728).

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 28/5/2019 έως 04/06/2019.

Δείτε την προκήρυξη αναλυτικά

Προκήρυξη

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;