Πραγματοποιήθηκε επίθεση στη Βουλή με μπογιές και χρήση καπνογόνων!

Από neolaia.gr Team 21 Μαΐου 2019

Δες αναλυτικά!

Νωρίτερα σήμερα έγινε επίθεση στη Βουλή. Μία ομάδα περίπου 30 ατόμων πέταξε μπουκάλια με μπογιές στους τοίχους του Κοινοβουλίου, αλλά έγινε και η χρήση καπνογόνων. Ο Ρουβίκωνας τελικά ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης αυτή.

Μάλιστα, η επίθεση έγινα εξαιτίας της μη χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης με κείμενό του που ανέβηκε στο indymedia.

Η επίθεση έγινε λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης, 21/5, όταν μία ομάδα περίπου 30 ατόμων, ανέβηκε από την Όθωνος, πέρασε τα κάγκελα και από τα σκαλιά πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη, βγήκε στο προαύλιο, απέναντι από την κεντρική είσοδο της Βουλής. Οι δράστες της ομάδας αυτής πέταξαν μπουκάλια με κόκκινη μπογιά και καπνογόνα.

Στη Βουλή εκείνη την ώρα ήταν και ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Νίκος Βούτσης. Σύμφωνα με τον Νίκο Βούτση, υπήρξε εμπλοκή και έγινε μια σύλληψη. Ενώ, ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε:

«Αυτού του τύπου οι ενέργειες απέναντι στο Κοινοβούλιο, απέναντι σε κάθε εκδοχή που τις καθαγιάζει, είναι αντιδημοκρατικές και δεν προσφέρουν τίποτα στους κοινωνικούς αγώνες οι οποίοι πρέπει να εξελίσσονται και εξελίσσονται με διαφορετικό τρόπο.

Ειδικά μέσα στην προεκλογική περίοδο οι ενέργειες αυτές οξύνουν το κλίμα απολύτως ανεξάρτητα από τις προφάσεις ή τα επιχειρήματα που τις συνοδεύουν. Εν προκειμένω δεν έχουμε κάτι τέτοιο ώστε να μπορώ να πω σε τι αναφέρονταν όσοι έκαναν την καταδρομική επιχείρηση.»

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486