41 Θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν σε δήμους και άλλους φορείς - Δες τις ειδικότητες!
Δείτε αναλυτικά!

3 Θέσεις εργασίας – Δήμος Ζωγράφου

Ανακοινώνεται η πρόληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων στο πλαίσιο προστασίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος ενόψει των θερινών μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών των υπηρεσιών του.

3 ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

Απαραίτητα δικαιολογητικά 

1. Ανεπικύρωτο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας
2. Επίσης, υποβάλλει όσα από τα ακόλουθα δικαιολογητικά επικαλείται με την αίτησή του, σε πρωτότυπο ή αντίγραφο επικυρωμένο. Πρόσφατη βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ (όχι παλαιότερης των πέντε ημερών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων).
3. Πιστοποιητικό δήμου ή αρμόδιας αλλοδαπής αρχής, πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων), από το οποίο να προκύπτει ο αριθμός των ανήλικων τέκνων του υποψηφίου (για την απόδειξη του κριτηρίου των ανήλικων τέκνων).
4. Κατάσταση ενσήμων για την απόδειξη εμπειρίας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

 Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 ως 65 ετών.
 Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων θα γίνει λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια της παρ. 10 του άρθρου 21 του Ν. 2190/94.
 Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 20 ως 29 Μαΐου 2019.
 Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΈΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος
Ζωγράφου, Γ. Ζωγράφου 7, Τ.Κ. 15772 Ζωγράφου Ν. Αττικής, (1ος όροφος, Νο
10). απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κας Ευδοξίας Νεονάκη (τηλ. επικοινωνίας: 213-2024171) .
 Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε την προκήρυξη

Προκήρυξη

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;