Eurovision 2019: Η επίσημη ανακοίνωση για το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Τάμτα στην πρόβα!
Φαίνεται ότι η Τάμτα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στη δεύτερη της πρόβα για τη Eurovision 2019!

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης και η δεύτερη πρόβα της Τάμτα με τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2019. Και από ότι είχαμε δει όλα είχαν πάει πάρα πολύ καλά. Μόνο που η συμμετοχή της Κύπρου έβγαλε μία ανακοίνωση για κάποιο τεχνικό πρόβλημα!

Αν παρατηρήσεις καλύτερα τα πλάνα που έδωσε η EBU, θα διαπιστώσεις και εσύ πως υπάρχει πρόβλημα στον ήχο. Και αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν πριν την εμφάνιση της Τάμτα στη σκηνή του πρώτου ημιτελικού!

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να μην έχει συντονιστεί ο ήχος του μικροφώνου της τραγουδίστριας με τον ήχο των τραγουδιστών που τη συνοδεύουν στα φωνητικά. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να διορθωθεί άμεσα!

Τόσο η εκπρόσωπος της Κύπρου, όσο και το ΡIK έχουν ζητήσει να γίνει νέα πρόβα ήχου. Ενώ, υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση από το κρατικό κανάλι της Κύπρου, ΡΙΚ. Η σχετική ανακοίνωση γράφει:

“Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε ότι κατά τις πρόβες σήμερα προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα με το οποίο δεν τηρήθηκε η ισορροπία μεταξύ των μικροφώνων. Η αντιπροσωπεία υπέβαλε αίτημα για νέο ακουστικό έλεγχο, το οποίο έγινε αποδεκτό και η πρόβα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι. Τα ζητήματα που προέκυψαν ήταν εκεί και στη συνέχεια διορθώθηκαν.”

Ελπίζουμε όλα να διορθωθούν και να κάνει η Τάμτα μία εξαιρετική εμφάνιση στη Eurovision 2019!

Δες τη σχετική ανακοίνωση!

Δες και τη δεύτερη πρόβα της Τάμτα!

Δες ακόμα: Eurovision 2019: Μόλις πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα της Τάμτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;