Ο Chris Evans μοιράζεται και άλλες φωτογραφίες από το σετ του Avengers: Endgame!
Αν δεν έχεις δει ακόμη το Avengers: Endgame μείνει μακριά από τον λογαριασμό του Chris Evans στο twitter!

Τι κάνεις όταν πρωταγωνιστής σε μία από τις μεγαλύτερες ταινίες όλων των εποχών; Μία ταινία που μέχρι να βγει στις αίθουσες ήταν σκεπασμένη με ένα πέπλο μυστικότητας για να μη διαρρεύσει τίποτα; Φυσικά, τα τραβάς όλα με το κινητό σου!

Αυτό έγινε στα γυρίσματα της ταινίας Avengers: Endgame, όπου ο Captain America, Chris Evans, έχει ρίξει το twitter με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει από τα γυρίσματα!

Η ταινία αποτελεί έναν μεγάλο επίλογο για το MCU και παραγωγοί και σκηνοθέτες ήθελαν οι θαυμαστές των ταινιών αυτών να ζήσουν την εμπειρία και όλες τις εκπλήξεις στις κινηματογραφικές αίθουσες. Οπότε, και τα trailer έδειχνα πολύ λίγα πράγμα, αλλά και στις συνεντεύξεις τους οι ηθοποιοί μίλαγαν για διάφορα άλλα πέρα από την ταινία!

Όλα αυτά άλλαξαν τη Δευτέρα που μας πέρασε. Το εμπάργκο για τα spoilers έφυγε και επίσημα και τώρα μπορεί ο καθένας να μοιραστεί ότι θέλει στο διαδίκτυο για μία από τις μεγαλύτερες ταινίες όλων των εποχών.

Έτσι, έκανε και ο Chris Evans και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό!

Ο Chris μοιράζεται τις τελευταίες μέρες με τους followers του στο twitter φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας. Μπορεί να τους είχαν απαγορεύσει να βιντεοσκοπούν το οτιδήποτε, αλλά ο Captain America μπορεί να κάνει ότι θέλει!

Εμείς του είμαστε ευγνώμονες, καθώς δε θα περιμένουμε να βγει σε DVD η ταινία για να δούμε τι γινόταν στα γυρίσματα!

Απολαύστε τα!

Δες ακόμα: Ο Chris Evans μοιράζεται φωτογραφίας από τα γυρίσματα του Avengers: Endgame γεμάτες spoiler!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;