Ο Chris Evans μοιράζεται φωτογραφίας από τα γυρίσματα του Avengers: Endgame γεμάτες spoiler!
Η απαγόρευση για τα spoilers για το Avengers: Endgame μόλις τελείωσε και ο Chris Evans γέμισε με φωτογραφίες το twitter!

Το Avengers: Endgame έχει προκαλέσει φρενίτιδα παγκοσμίως! Το μόνο που θα σου πω είναι ότι σε δύο, μόλις, εβδομάδες έχει κάνει εισπράξεις κοντά στα 2.2 δισ. δολάρια και είναι η δεύτερη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών. Αυτό, ίσως, να οφείλεται και στους φανς που δεν ήθελαν να πέσουν τυχαία πάνω σε κάποιο spoiler!

Και αυτό είναι απόλυτα λογικό!

Οι περισσότεροι θέλουν να δουν τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η ταινία σε αυτούς και στους αγαπημένους τους ήρωες χωρίς να ξέρουν τίποτα περισσότερο από αυτά που δείχνουν τα τρέιλερ. Οπότε, αυτό οδήγησε τους σκηνοθέτες του Avengers: Endgame, αλλά και τη Marvel να εκδώσει κείμενο για τα spoilers!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Screenshot. Share. #DontSpoilTheEndgame

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Avengers: Endgame (@avengers) στις

Και επίσημα, όμως, τη Δευτέρα 7/5, οι σκηνοθέτες , Joe και Anthony Russo, δήλωσαν ότι θα μπορεί το κοινό και ο καθένας να μοιράζεται spoiler στο διαδίκτυο, πάντα με σεβασμό για τον άλλο. Όχι, ότι δεν υπήρχαν ήδη πολλά, αλλά τώρα έγινε επίσημο!

Όλο αυτό γιατί, τη Δευτέρα, κυκλοφόρησε το trailer για το Spider-Man: Far From Home και είχε πολλά, μα πάρα πολλά, spoilers για το Avengers: Endgame!

Με το πράσινο φως από τους δύο σκηνοθέτες της ταινίας, οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στο MCU, άρχιζαν να μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Ένας από αυτούς είναι και ο Chris Evans!

Μάλιστα, ο Captain America έχει γεμίσει τον λογαριασμό του στο twitter με φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα της τελευταίας περιπέτειας των Avengers. Εσύ ακόμα να το δεις; Τι περιμένεις;

Δες αυτά που έχει ανεβάσει ο Chris Evans, αλλά να θυμάσαι… ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER!

Δες ακόμα: Αυτή η ταινία έκανε εισπράξεις 1,2 δισ. παγκοσμίως μέσα σε 5 μέρες και έσπασε κάθε ρεκόρ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;