Κιθ Φλιντ: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές για τον frontman των Prodigy;
Η ιατροδικαστική έρευνα ρίχνει φως στην υπόθεση σχετικά με τον αγαπημένο φρόντμαν, Κιθ Φλιντ!

Ο τραγουδιστής του διεθνώς αγαπημένου συγκροτήματος των Prodigy, Κιθ Φλιντ, βρέθηκε απαγχονισμένος, όπως γνωρίζουμε, στο σπίτι του στο Essex στις πριν δυο μήνες.

Η είδηση του θανάτου του στις 4 Μαρτίου του 2019 έριξε το μουσικό κόσμο σε ανείπωτη θλίψη, δεδομένου ότι λίγο αργότερα γνωστοποιήθηκε ευρέως ότι επρόκειτο για αυτοχειρία. Μέχρι σήμερα, ωστόσο, δε γνωρίζαμε αρκετά σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του, πέρα από την είδηση της αυτοκτονίας του τραγουδιστή που συγκλόνισε άπαντες.

Με βάση τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έρχονται αυτές τις μέρες στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως ο Κιθ Φλιντ είχε καταναλώσει απροσδιόριστες ποσότητες κωδεΐνης, κοκαΐνης και αλκοόλ. Η ιατροδικαστική έρευνα που διεξάγεται αυτή τη στιγμή αναφέρει ότι δεν μπορούμε να είμαστε 100% βέβαιοι τελικά για το αν ο θάνατος του 49χρονου δημιουργού ήταν όντως αυτοκτονία.

Η υπεύθυνη ιατροδικαστής της υπόθεσης υποστηρίζει μάλιστα ότι δεν θα ξέρουμε ποτέ με ακρίβεια για το τι συνέβη στο μυαλό του θρυλικού τραγουδιστή στις 4 Μαρτίου, ενώ τα ακριβή της λόγια ήταν τα εξής: «Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις περιστάσεις δεν βρίσκω ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να το αποδεικνύουν».

«Συμπέρανα αυτοκτονία. Για να το καταγράψω αυτό θα έπρεπε να διαπιστώσω την ισορροπία των πιθανοτήτων ότι σχημάτισε την ιδέα και προέβη σε σκόπιμες ενέργειες γνωρίζοντας ότι μπορούν να προκαλέσουν τον θάνατό του».

Όπως και να’ χει, είτε πρόκειται σίγουρα για αυτοκτονία είτε όχι, οι τοξικολογικές υποδεικνύουν ότι ο Φλιντ είχε καταναλώσει αδιευκρίνιστη ποσότητα ουσιών. Παρόλα αυτά, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για το αν αυτό επηρέασε κάπως και πόσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;