Ανακάλυψε πόσο σέξι είσαι με βάση το ζώδιό σου!
Πιο ζώδιο είναι το πιο σέξι και πιο... δεν το έχει καθόλου;

4. ΛΕΩΝ
Έχει εκτόπισμα, έχει αντρίκια χαρακτηριστικά, δυναμική προσωπικότητα, είναι άντρας που βγάζει σεξουαλικότητα και ταμπεραμέντο, είναι και ερωτιάρης! Αν περιόριζε λίγο το ναρκισσισμό του, θα ήταν στην κορυφή!

3. ΚΡΙΟΣ
Καμία έκπληξη! Μιλάμε για το A male. Ο άντρας αυτός βγάζει έντονη σεξουαλικότητα, είναι το «αρσενικό», ο «βαρβατάντρας», που οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν στο κρεβάτι τους για μια βραδιά (ή και πάρα πολλές) πάθους!

2. ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νόμιζες ότι ο Σκορπιός θα ήταν ο πρώτος της λίστας των πιο σέξι αντρών; Κι όμως! Βγάζει έντονη σεξουαλικότητα, πάθος, αισθησιασμό, είναι και λίγο brutal στο κρεβάτι, τι του στέρησε την πρωτιά; Το ότι είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ή θα δείξει όλα αυτά τα στοιχεία και θα κάνει τις γυναίκες να παραμιλήσουν ή θα φαίνεται εντελώς αδιάφορος για το σεξ. Μην ξεχνάμε ότι το πολύ μυστήριο κουράζει!

1. ΤΑΥΡΟΣ
Αυτός λοιπόν ψηφίστηκε ο πιο σέξι άντρας του ζωδιακού! Και είναι ό,τι φαίνεται! Ο γιος της Αφροδίτης με τη στιβαρή κορμοστασιά και το πονηρό ύφος εμπνέει για νύχτες γεμάτες αισθησιασμό, ηδονή και έρωτα! Κι η αλήθεια είναι ότι για οτιδήποτε άλλο μπορεί να βαριέται στο σεξ όμως δίνει ρεσιτάλ, αφού χαρακτηρίζεται και από ποσότητα και από ποιότητα! Μπράβο Ταύρε!

Πηγή: astrology.gr

Δες κι αυτό: Αστρολογικό Τεστ: Μάθε ποιο ζώδιο σου ταιριάζει με 5 μόνο ερωτήσεις!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1