3 μηνύματα που εγγυημένα θα τον κάνουν να σε προσέξει!
Η επιτυχία σου είναι απόλυτα σίγουρη!

Όταν ήμουν πιο πιτσιρίκα, ήμουν πολύ ντροπαλή στο να προσεγγίσω κάποιον που μου άρεσε. Έπρεπε να είμαι πρώτα σίγουρη ότι όταν θα “πλησιάσω”, ο άλλος θα με έχει προσέξει κι έστω και λίγο θα ενδιαφέρεται.

Από την άλλη ήμουν η καλύτερη στο φλερτ μέσω μηνυμάτων. Η επιτυχία μου ήταν εγγυημένη και χωρίς να το καταλάβω είχα αναπτύξει τεχνικές που ποτέ δε με απογοήτευσαν.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου σε εσένα!

1. Ξεκίνα πρωτότυπα

Μη φοβάσαι να ξεκινήσεις πρώτη την κουβέντα. Και μάλιστα προτίμησε να μην το κάνεις με τον απλό συμβατικό τρόπο (τύπου “Γεια σου! Τι κάνεις;”), βαριέμαι και μόνο που το σκέφτομαι.

Ένα από τα δικά μου αγαπημένα ήταν να στέλνω ένα απλό “Έλα”. Σε κάποιον που δεν ήξερα, αλλά μου άρεσε.

Άλλες πάλι φορές, που είχα περισσότερη όρεξη έβαζα περισσότερη φαντασία. Στείλε ένα μήνυμα για παράδειγμα που θα λέει “Θες να πάμε να φάμε λαχανοντολμάδες;”. Να είσαι σίγουρη πως δύσκολα δε θα τραβήξεις την προσοχή του στόχου σου.

2. Μην αφήσεις την κουβέντα να φτάσει στο Αμήν

Αν θες να έχεις μια ενδιαφέρουσα επικοινωνία μαζί του, πρέπει να ξέρεις πότε να τη σταματάς. Το ξέρω πως θες να του μιλάς όλη μέρα κι όλη νύχτα, όμως τότε είναι πολύ πιθανό να γίνει πληκτικό.

Όταν λοιπόν αντιληφθείς ότι η συζήτησή σας φτάνει στο πικ της, πες ότι θα τα πείτε πάλι αργότερα και αποχώρησε! Έτσι θα τον αφήσεις με τη αγωνία να συνεχίσει να σου μιλά, αντί να καταλήξετε σε μία κουβέντα, τραβηγμένη από τα μαλλιά, που δεν έχει κανένα ενδιαφέρον.

3. Μην κάνεις παύσεις ανάμεσα στα μηνύματα

Το ξέρω ότι νομίζεις ότι έτσι τον καψουρεύεις. Το ξέρω πως πιστεύεις ότι θα τον κάνεις να περιμένει με αγωνία πάνω από το τηλέφωνό του.

Στην πραγματικότητα όμως απλά τον εκνευρίζεις και τον κάνεις να βαριέται.

Αν έχετε ανοίξει μία κουβέντα, τελείωσέ την. Αν θες να κάνεις λίγο τη “δύσκολη”, πες ότι είσαι έξω με παρέα και θα του μιλήσεις μετά.

Δες κι αυτό: Τα μυστικά για μια πετυχημένη ερωτική σχέση είναι μόνο δύο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
45'
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
ΤΕΛ
89 - 78
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
2'
73 - 72
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
  
 1