Επίδομα θέρμανσης 2019: Μάθε πότε θα πάρεις τα χρήματα της β’ δόσης!

Από neolaia.gr Team 19 Απριλίου 2019

Επίδομα θέρμανσης 2019: Δείτε αναλυτικά!

Στις 15 Φεβρουαρίου πληρώθηκαν οι δικαιούχοι για το επίδομα θέρμανσης 2019 και συγκεκριμένα την α’ δόση αυτού, όσοι είχαν υποβάλει αίτηση έως τις 15 Ιανουαρίου.

Δεδομένου ότι η περίοδος που η τιμή του πετρελαίου είναι μειωμένη φτάνει στο τέλος της, πολλοί δικαιούχοι του επιδόματος προσπαθούν να μάθουν πότε θα τους καταβληθεί η β’ δόση για το επίδομα θέρμανσης 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν πρόλαβαν να καταθέσουν την αίτησή τους έως τις 15 Ιανουαρίου και την κατέθεσαν μετά τις 16 του μήνα, καθώς και όλες οι επόμενες αγορές που έγιναν στο διάστημα των επόμενων μηνών, θα πληρωθούν το επίδομα θέρμανσης στο τέλος Ιουνίου, οπότε έχει οριστεί και η δεύτερη ημερομηνία πληρωμής του επιδόματος.

Επίδομα θέρμανσης 2019 – Νέες αιτήσεις

Η ηλεκτρονική εφαρμογή στο Τaxisnet είναι ανοιχτή για την υποβολή των αιτήσεων καταβολής του επιδόματος για το πετρέλαιο θέρμανσης στους δικαιούχους για τη χειμερινή περίοδο 2018-2019.

Οι δικαιούχοι μπαίνοντας στην ειδική εφαρμογή μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, aade.gr, με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών στο Taxisnet, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία που τους ζητούνται.

Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης, παρέχεται το δικαίωμα στον αιτούντα να υποβάλει αίτηση επανεξέτασης μέχρι 15 Ιουλίου και, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο αιτών είναι δικαιούχος, τότε το επίδομα καταβληθεί έως 11 Οκτωβρίου του 2019.

Δείτε επίσης: Επίδομα ενοικίου 2019: Δες πότε θα μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό σου!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486