Επίδομα ενοικίου 2019: Δες πότε θα μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό σου!

Από neolaia.gr Team 18 Απριλίου 2019

Επίδομα ενοικίου 2019: Δείτε αναλυτικά!

Προ ημερών, αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσίογλου, μέσω της οποίας εγκρίνεται δαπάνη, ύψους 82.800.000 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου να χρηματοδοτήσει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής της α’ δόσης για το επίδομα ενοικίου 2019 στους δικαιούχους του.

Η συγκεκριμένη πληρωμή, αφορά όσους δικαιούχους είδαν την αίτησή τους να εγκρίνεται έως τις 31 Μαρτίου, ενώ η ημερομηνία που θα πάρουν τα χρήματα, είναι η Μ. Τετάρτη στις 24 Απριλίου. Την ίδια μέρα θα πληρωθούν κι άλλα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ.

Στην πληρωμή θα συμπεριλαμβάνονται και τα αναδρομικά για τους τρεις πρώτους μήνες του 2019, ενώ κάποιοι δικαιούχοι που είδαν τις αιτήσεις τους να εγκρίνονται τον Απρίλιο, θα πάρουν τα αναδρομικά τον Μάιο. Βάσει των μέχρι τώρα μετρήσεων, υπολογίζεται πως θα πληρωθούν περίπου 154.000 αιτήσεις.

Δείτε επίσης: ΚΕΑ Απριλίου 2019: Η επίσημη ημερομηνία πληρωμής!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486