ΚΕΑ Απριλίου 2019: Η επίσημη ημερομηνία πληρωμής!

Από neolaia.gr Team 18 Απριλίου 2019

ΚΕΑ Απριλίου 2019: Δείτε αναλυτικά!

Ήρθε η ώρα της πληρωμής για το ΚΕΑ Απριλίου 2019 στους δικαιούχους του, που αυτό τον μήνα ανέρχονται σε 264.755 ενώ το βοήθημα αφορά περισσότερα από 565.000 άτομα.

Όπως συμβαίνει πάντα, η καταβολή του επιδόματος θα ξεκινήσει κατά τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 23 Απριλίου και θα έχει ολοκληρωθεί έως το επόμενο πρωί. Όταν τα χρήματα θα είναι πια διαθέσιμα και στα γκισέ προς ανάληψη.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ, keaprogram.gr, παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Δείτε επίσης: Επιδόματα 2019: Νωρίτερα οι πληρωμές! Μάθε πότε πληρώνεται το καθένα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486