Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019 και η δεύτερη Πανσέληνος στον Ζυγό
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Να τι θα φέρει στο ζώδιό σου η καινούρια εβδομάδα!

Αιγόκερως

Θετικά: Με την Πανσέληνο να πυροδοτεί όλη την έκρυθμη κατάσταση αυτές τις μέρες, είστε τολμηροί, διεκδικητικοί και ενίοτε επιθετικοί. Κερδίζετε με την παρόρμηση, καθώς ορίζετε τον κύκλο στην κοινωνική σας ζωή, σπάζοντας τα δεσμά με το χθες. Κάποιες φορές θα νομίζετε πως είστε δημιουργοί του μέλλοντος και μπορεί αυτό να σας κάνει περισσότερο εκφραστικούς, όσο και ικανούς να φροντίσετε την εικόνα σας και το έργο που παράγετε. Σίγουρα, είναι περίοδος με μεγάλη δυναμική, αλλά χρειάζεστε την ευελιξία και την ευγένεια για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Ένας σωστός σύντροφος, θα είναι το βάλσαμο, αλλά και ο υποστηρικτής σας, για να βρείτε ισορροπίες και να αισθανθείτε ζεστασιά, δίνοντας τις μάχες σας.

Αρνητικά: Αντιπαλότητα και αντιθέσεις, είτε από το οικογενειακό περιβάλλον, είτε από ένα συνεργάτη. Προσοχή στην ρήξη λοιπόν και στην καυστική σας διάθεση. Ανανεώστε τα δεσμά των σχέσεων και αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα οικογενειακό με σθένος.

Υδροχόος

Θετικά: η έντονη αυτή περίοδος, θα σας βάλει σε προβληματισμό και θα αναγκαστείτε να επιχειρήσετε συζητήσεις και επαφές, κυρίως για να πετύχετε τους στόχους σας. Αλλά μπορεί να είστε εριστικοί με όσους διαφωνούν, ή να μην έχετε την υπομονή να εκθέσετε τις ιδέες σας. Είστε ικανοί όμως να δώσετε το στίγμα για μία νέα αρχή, μέσα από εκτιμήσεις σας, αρκεί να βρείτε εκείνους που θα σας ακολουθήσουν και θα εμπνευστούν από εσάς. Θα μάθετε να φροντίζετε το έργο σας και να αναδεικνύετε το πνευματικό σας ταλέντο, την ευστροφία σας ή τις γνώσεις σας. Δοκιμάστε να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αρκεί να μην φανείτε κτητικοί. Και έχετε πείσμα και δύναμη, να παραμείνετε σε μία θέση που ξεχωρίζει, στην καριέρα σας.

Αρνητικά: Η αναστάτωση σας προσθέτει άγχος και οι αλλαγές που προκύπτουν, ανησυχούν, κυρίως στον τομέα της καριέρας, όπου υπάρχουν ανταγωνιστές. Θα αλλάξουν οι αξίες σας, αλλά αυτό είναι μέρος της εξελικτικής σας πορείας. Επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι ουσιώδες και ψύχραιμα θα προχωρήσετε.

Ιχθείς

Θετικά: Ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις αξίες σας, επομένως θέλετε να δημιουργηθεί μία νέα αρχή, με αξιόλογες προοπτικές. Αλλά δεν είναι τόσο απλό, αφού διάφορες δεσμεύσεις σας φέρνουν ανατροπές. Καθώς αρκετά θέματα σχετίζονται με την ερωτική σας διάθεση, αν αλλάζει τακτικά, θα φέρει σε αδιέξοδο τις σχέσεις σας. Αναθερμάνετε την σπίθα, μέσα όμως από ευγένεια και σύμπνοια με το ταίρι σας. Στα οικονομικά σας, αν δώσετε βαρύτητα στη διαχείριση, θα υπάρχει μία εξέλιξη, ωστόσο τα βήματα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά και όχι ριψοκίνδυνα. Συνεργάτες ή το μόνιμο ταίρι σας, θα προσπαθήσουν να σας στηρίξουν στα πρακτικά ζητήματα.

Αρνητικά: δεν θα πρέπει να αλλάξετε εργασία αυτή την εποχή ή να αμελήσετε την διαχείριση των οικονομικών σας. Μην κάνετε κινήσεις παρορμητικά για ό,τι αφορά αγορές και πληρωμές. Τα έξοδα για έναν απρόβλεπτο λόγο, θα σας δημιουργήσουν δυσκολίες.

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;