Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019 και η δεύτερη Πανσέληνος στον Ζυγό
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Να τι θα φέρει στο ζώδιό σου η καινούρια εβδομάδα!

Ζυγός

Θετικά: Η Πανσέληνος, ωθεί να κάνετε μία αλλαγή στάσης απέναντι στο ταίρι σας και να βοηθήσετε να γίνει μία νέα αρχή, για να αναζωπυρώσετε την σχέση αυτή. Ή, αν έχει πια τελειώσει και δεν μπορείτε να είστε πλέον μαζί, θα ξεκινήσετε την αναζήτηση μίας νέας σχέσης. Στους συνεργάτες, μπορεί να φανείτε πιεστικοί, καυστικοί ή και επικριτικοί, επομένως ας μην προσπαθήσετε να τους επιβληθείτε, γιατί θα επέλθει ρήξη. Μέσα από σωστό διάλογο και διάθεση επικοινωνίας, η εργασία σας μπορεί να απογειωθεί, πάντα με συνεργασία όμως.

Αρνητικά: Προσοχή στις αντιπαλότητες και στον ανταγωνισμό στην εκάστοτε συνεργασία. Αλλά μην αμελείτε επίσης την οικογένειά σας, για τους στόχους καριέρας. Θα είναι αισθητή η έλλειψή σας και θα παγώσει τις σχέσεις εκεί. Αν δεν προοδεύετε όπως θέλετε, αποφύγετε να μεταφέρετε την ένταση στο σπίτι. Αν πάλι έχετε έλλειψη συνεννόησης με τους οικείους σας, ενδεχομένως να απομονωθείτε αυτή την εποχή. Η χειραγώγηση θα βλάψει κάθε προσωπική σχέση.

Σκορπιός

Θετικά: Η ποιοτική συναλλαγή με άτομα που έχουν γνώσεις και ουσία, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και για σας, μία προοπτική, όχι μόνο σε θέματα εργασίας, αλλά και προσωπικής εξέλιξης. Εποικοδομητικές συζητήσεις, σας διδάσκουν κατά κάποιο τρόπο, πώς να λειτουργήσετε αυτή την εποχή. Διατηρήστε την ποιότητά σας, αν θέλετε να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε. Αναλαμβάνετε με πείσμα το έργο που σας ενδιαφέρει και έλκετε τα κατάλληλα άτομα που θα σας υποστηρίξουν. Η γοητεία σας μπορεί να φέρει και ερωτικές κατακτήσεις.

Αρνητικά: εκτιμήσετε σωστά την ποιότητα συνεργατών ή σχέσεων προκειμένου να έχουν μία θετική εξέλιξη οι υποθέσεις σας. Δύσκολες οι οικονομικές συναλλαγές αυτή την εποχή, αντίθετα προετοιμαστείτε για μία δαπάνη ή μία απώλεια. Στην εργασία σας, νέα δεδομένα σας φέρνουν αλλαγές στα εισοδήματα. Επομένως, ας είστε επιφυλακτικοί και ας περιφρουρήσετε το έργο σας, κυρίως από ανταγωνιστές.

Τοξότης

Θετικά: η Πανσέληνος σας ευνοεί, αλλά δεν παύει να είναι φορτισμένη για όλους! Αναζητήστε νέες ιδέες, νέες προοπτικές και ίσως μία διεύρυνση ευκαιριών και ορίζοντα, στα ενδιαφέροντά σας. Δεν θα έρθει άμεσα το αποτέλεσμα, αλλά θα είναι εύκολο να το δείτε εν καιρώ. Τώρα, απλά ξεκινήστε. Σε ένα δημιουργικό έργο, η έμπνευση θα σας καθιερώσει και είναι η κατάλληλη εποχή για ριζικές τομές, αλλαγές και νέες ιδέες που θα σας διακρίνουν στο μέλλον. Στην ερωτική σας ζωή, ένα φλερτ ενθουσιάζει, αλλά δεν υπόσχεται διάρκεια. Η φλόγα όμως είναι ένα κίνητρο για να ασχοληθείτε με σας και να ανανεωθείτε!

Αρνητικά: Δογματισμός και έλλειψη ευελιξίας, περιορίζει τις δυνατότητες διατήρησης της σχέσης σας. Ζήλια, οξύτητα μέσα από διαφωνίες, θα φέρουν ρωγμές. Προσπαθήστε να προβάλλετε τις ανάγκες σας, αλλά να μην χειραγωγείτε, ούτε να επιτρέψετε να σας χειραγωγήσουν και να σας οδηγήσουν κάπου που θα εγκλωβιστείτε.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;