30 νέες θέσεις εργασίας σε Δήμους και Περιφέρειες της χώρας!
Δες αναλυτικά!

2. Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών των υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που εδρεύουν στις Σέρρες.

Υποβολή Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν :

Είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή. Στην περίπτωση αυτή η αίτηση υποβάλλεται στο Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων και Υποστήριξης της Υποδιεύθυνσης Οικονομικού-Ανθρωπίνων Πόρων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, Μεραρχίας 36, Τ.Κ. 62100 Σέρρες, 1ος όροφος – Γραφείο 216 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9:00΄ – 13:00΄.

Είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας – Διεύθυνση Οικονομικού-Υποδιεύθυνση Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών – Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων και Υποστήριξης, Τ.Κ.62100 – Σέρρες, υπόψη κ. Κυριακής Πεταλά (τηλ. επικοινωνίας: 23213 50341).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της Υπηρεσίας μας, στο κατάστημα της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Σερρών, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Προκήρυξη

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
90'
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
0'
56 - 59
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;