Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον Κριό - Ένα φεγγάρι εκρηκτικό και γεμάτο πάθος για ζωή
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινά! Τι θα φέρει όμως για το ζώδιο του καθενός;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019 (Συνέχεια)

Ζυγός

Για το ζώδιό σας άμεση επιρροή έχουν τα φαινόμενα αυτής της περιόδου, κυρίως λόγω της Νέας Σελήνης απέναντι από τον Ζυγό, που θα σας φέρει αντιμέτωπους με όσους συναναστρέφεστε τακτικά. Μπορεί να είναι οι συνεργάτες σας ή το ταίρι σας. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος θα εστιάζουν το ενδιαφέρον στα οικογενειακά σας ζητήματα. Οι συνδυασμοί σας κάνουν άλλοτε να πιέζεστε για μία δραστηριοποίηση κι άλλοτε να επικρατεί ο δισταγμός, η καθυστέρηση, ή μία αποθάρρυνση. Το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και οι απαιτήσεις που έχετε, ή οι προσπάθειες που καταβάλουν για να ωφεληθούν από την συνεργασία σας, μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Η εκρηκτική παρουσία της Νέας Σελήνης, φέρνει εκπλήξεις και αλλαγές. Αν είστε παντρεμένοι, μία ανανέωση στον γάμο σας θα είναι το καλύτερο. Αν υπάρχουν διαφορές στη σχέση σας, θα πρέπει να προσέχετε μήπως δεν υπάρχει η υπομονή για να τις ξεπεράσετε. Ενδεχομένως, αισθάνεστε πως δεν σας αγάπησαν όσο θα θέλατε οι οικείοι σας και θα γίνετε κάπως σκληροί με τους γονείς σας ή κάποια άτομα της οικογένειας. Θεωρείτε πως αντιμετωπίζετε μόνοι τα προβλήματα στη ζωή σας και τους επιρρίπτετε ευθύνες για κάποια σημαντική ατυχία σας. Νέα άτομα έρχονται στη ζωή σας, ο κύκλος των επαφών σας διευρύνεται. Αλλά να περιμένετε πως κάποια άτομα μπορεί να φύγουν ξαφνικά. Μην λυπάστε, πρέπει να περάσετε το στάδιο της αλλαγής.

Κρίνοντας πως θέλετε μία νέα αρχή μέσα από τις συνεργασίες σας, είναι δυνατόν να γίνει μία αλλαγή που θα σας ενθουσιάσει. Ελέγχετε λίγο περισσότερο τα δεδομένα σας και προσπαθήστε να μην πάρετε άμεσα αποφάσεις

Σκορπιός

Προσοχή θα χρειαστείτε στις συμφωνίες και στις συζητήσεις σας αυτή την περίοδο. Ίσως είστε απαιτητικοί και ανυπόμονοι. Ωστόσο, η περίοδος αυτή δεν σημαίνει πως δεν θα σας βοηθήσει. Χρειάζεται σαφήνεια και διευκρίνιση στις απόψεις και στις προθέσεις των άλλων, αλλά και στις δικές σας. Μπορεί να πρέπει να κάνετε μία συζήτηση εξ αρχής και εφ’ όλης της ύλης για τα σημαντικά σας ζητήματα. Ας προσπαθήσετε να είστε σαφείς, συγκεκριμένοι και σοβαροί. Προσοχή θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις σας. Κάποιοι στενοί συγγενείς θα φανούν σκληροί προς εσάς, αλλά με τον τρόπο αυτό θα δείξουν τις προθέσεις τους. Έγγραφα και συμφωνίες θα πρέπει να μελετηθούν καλά. Σε ό,τι αφορά την Νέα Σελήνη, αγγίζει τα θέματα της εργασίας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για νέα δεδομένα στον τομέα αυτό. Ίσως μάλιστα η καθημερινότητά σας είναι σε αναστάτωση, καθώς θα υποχρεωθείτε να αλλάξετε κάποιες συνήθειες. Ας μην είστε απόλυτοι και κάθετοι, κάτι που φοβίζει ή κουράζει γενικά. Στην εργασία σας, πολλά νέα θέματα προκύπτουν και νέες εικόνες, ιδέες, σχέσεις, ή προϋποθέσεις φέρουν προβλήματα. Αδυναμία να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, ίσως είναι το ζήτημα που θα σας φέρει σε αδιέξοδα.

Αποφύγετε να εμπλακείτε σε ερωτικές ιστορίες κυρίως στον χώρο της εργασίας σας.

Τοξότης

Δεν θα λέγαμε πως είναι όλα δύσκολα για σας. Αντίθετα μάλιστα, η Νέα Σελήνη στον Κριό ευνοεί τις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Θα προσπαθήσετε να δώσετε νέα πνοή στην υπάρχουσα σχέση σας, αν είστε δεσμευμένοι, καθώς θα θελήσετε να έχετε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες. Θα υπάρχουν γύρω σας άτομα που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, όμως δεν θα είναι σίγουρο πως η γνωριμία θα έχει διάρκεια. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, προκειμένου να μην φέρετε ρήξη στην σταθερή σας σχέση. Αν είστε μόνοι, πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, θα σας εντυπωσιάσουν, αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο να καταλήξετε σε μία από αυτές. Μπορείτε να χαρείτε εκδρομές ή στιγμές ψυχαγωγίας, καθώς θα είστε αρκετά ευχάριστοι στην παρέα. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες αξίες, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει μία σημαντική δαπάνη. Ας είστε προνοητικοί. Πρέπει να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση. Με την διάθεση να προβάλλετε λίγο περισσότερο την προσωπική σας συναισθηματική κατάσταση, ίσως αλλάξετε λίγο τα δεδομένα και κάνετε μία ανατροπή που φαίνεται να ενθουσιάζει. Αλλά μην αποφασίσετε παρορμητικά.

Επίσης αυτή την περίοδο θα αισθανθείτε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις με άτομα των οποίων η φιλοσοφία διαφέρει από τη δική σας.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;