Πάσχα 2019: 5 ιδανικοί προορισμοί στην Ελλάδα!
Αυτοί είναι οι ιδανικοί προορισμοί για να περάσεις το Πάσχα 2019 και να βιώσεις διαφορετικά έθιμα σε διάφορε γωνιές της Ελλάδας!

Το Πάσχα 2019 πλησιάζει και εσύ μπορείς να βρεις από τώρα ωραίους και διαφορετικούς προορισμούς για να πας. Το να γυρίσεις την Ελλάδα είναι ένα ωραίο σχέδιο για αυτό το Πάσχα.

Μπορείς να δεις διαφορετικά έθιμα σε διάφορες περιοχές, αλλά και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας! Για αυτό μπορείς να διαλέξεις έναν από τους παρακάτω προορισμούς.

1. Κέρκυρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Keep calm and break a boti!!!! #corfueaster #corfu #corfutourist #easterincorfu #greekeaster #breakaboti #greecelover_gr #travel_greece #wu_greece #welovegreece_ #great_captures_greece #kings_greece #ilovegreece #tv_greece #loves_greece_ #athensvoice #exquisite_greece #visitgreecegr #hdr_greece #ig_greece #roundphot0 #life_greece #superhubs_power #discover_greece #teamgreece #greecetravelgr1_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Easter In Corfu© (@easterincorfu) στις

Το απόλυτο νησί για να περάσεις το Πάσχα 2019. Η Κέρκυρα φημίζεται για τα ξεχωριστά της έθιμα! Οι τεράστιες κανάτες που πέφτουν με το σήμα της πρώτης ανάστασης από τα μπαλκόνια των σπιτιών, αλλά και οι κανονιοβολισμοί από το φρούριο την ίδια ώρα, φτιάχνουν μία διαφορετική ατμόσφαιρα. Είναι και μεγάλο νησί, οπότε αν θέλεις να ξεφύγεις από τη βαβούρα και την πολυκοσμία, μπορείς να επισκεφτείς ένα από τα μικρά χωριουδάκια της!

Κλείσε εισιτήρια τώρα!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;