Μάθαμε σε τι βοηθάει το να κρατάς το χέρι του συντρόφου σου!
Το να κρατάς το χέρι του συντρόφου σου έχει κάποιες ιδιότητες που δεν ήξερες!

Ένα άγγιγμα από τον σύντροφό σου ή το άτομο που αγαπάς σε βοηθάει σε πάρα πολλές στιγμές και καλές και κακές! Ήξερες, όμως, πόσο καλό μπορεί να σου κάνει το να κρατάς το χέρι του συντρόφου σου;

Οι επιστήμονες απέδειξαν ότι το φάρμακο της αγάπης υπάρχει! Και δεν είναι άλλο από το να σου κρατάει ο σύντροφός σου το χέρι. Μάλιστα, οι επιστήμονες δεν είπαν ότι απλά ισχύει, αλλά απέδειξαν και τον μηχανισμό με τον οποίο λειτουργεί θεραπευτικά το άγγιγμα!

Ένας ψυχολόγος, ο Goldstein, μελετούσε την ανθρώπινη επαφή και θέλησε να το τεστάρει με την έγκυο γυναίκα του. Και είδε τρομερά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε πάνω από 20 άτομα σε ένα εργαστήριο.

Το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα έδειξε το ότι ακόμα και το να βρίσκεσαι στο ίδιο δωμάτιο με τον σύντροφό σου, όταν έχεις ένα πρόβλημα, σε βοηθάει να νιώσεις καλύτερα, αλλά το κράτημα των χεριών βοηθάει ακόμα περισσότερο. Με την τεχνική αυτή, οι υποθέσεις αυτές έγιναν και μετρήσιμες!

Μάλιστα, οι ερευνητές έδειξαν ότι ο πόνος, όποιου είδους χαλάει τον δεσμό ανάμεσα στα ζευγάρια. Αλλά το να σου κρατάει το χέρι ο σύντροφός σου, απαλύνει τα πάντα!

Για αυτό μην φοβάσαι! Όταν νιώθεις παράξενα, κράτα το χέρι του και άφησε τον να σε καθησυχάσει έτσι! Θα δεις ότι το να κρατάς το χέρι του άλλο έχει θεραπευτικές ιδιότητες!

Δες επίσης: Αυτή είναι η κατάλληλη διαφορά ηλικίας για μία δυνατή σχέση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;