68 Θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους και άλλους δημόσιους φορείς!
Δείτε αναλυτικά!

11 Θέσεις εργασίας – Δήμος Μεγαρέων

Ανακοινώνεται η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου έντεκα (11) ατόμων, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 97/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: ΨΛΟΩΩΚΠ-Ρ0Α), η οποία εκδόθηκε κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 20 του Ν.2190/1994 όπως ισχύουν, του άρθρου 212 του Ν.3584/2007 και της παρ. 1α του άρθρου 41 του Ν.4325/2015, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και κατεπειγουσών αναγκών, μετά την κήρυξη του Δήμου Μεγαρέων σε Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, για την διαχείρηση των συνεπειών από τις καταστροφικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις 23 Ιουλίου 2018 για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων κατηγορίες εκπαίδευσης, ειδικότητες και την αντίστοιχη χρονική περίοδο

ΔΕ Οδηγών Γ΄ κατηγορίας
ΔΕ Οδηγών Γ΄& Δ΄ κατηγορίας
ΔΕ Σιδηροτεχνιτών
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (JCB)
ΔΕ Τεχνιτών Οικοδόμων
ΔΕ Ελαιοχρωματιστών
ΥΕ Εργατών Πρασίνου
ΥΕ Εργατών Συλλογής Ογκωδών αντικειμένων

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, να μην έχουν κώλυμα διορισμού , κατά το άρθρο 16 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (Ν.3584/2007), (δηλαδή να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα) και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι , μαζί με την αίτησή τους (το Έντυπο αίτησης θα τους χορηγείτε από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού), πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά, εντός πέντε (5) ημερών από την ανάρτηση της στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος, ήτοι από σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 Μαρτίου 2019 έως και ΤΡΙΤΗ 26 Μαρτίου 2019.

1. Φωτοαντίγραφο των δύο (2) όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2. Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών (όπου απαιτείται)
3. Φωτοαντίγραφο λοιπών τυπικών προσόντων (όπου απαιτείται)
4. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (δίνεται από την Υπηρεσία)
5. Υπεύθυνη δήλωση «περί μη καταδίκης» (δίνεται από την Υπηρεσία)

Η παρούσα να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος ( Χρ. Μωραϊτου & Γ. Μαυρουκάκη).

Δείτε και την προκήρυξη

Προκήρυξη

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;