Μπαίνω φαντάρος: Πώς θα είναι η πρώτη μέρα στον στρατό!
Ήρθε η μέρα! Μπαίνω φαντάρος! Πώς να είναι άραγε η πρώτη μέρα στον στρατό;

Ο στρατός είναι μία διαδικασία που λίγο πολύ μας τρομάζει όλους. Όταν σου έρχεται το χαρτί οι πρώτη σκέψη που περνάει από το μυαλό σου είναι: “Μπαίνω φαντάρος! Και τώρα τι γίνεται;”.

Μην αγχώνεσαι έτσι όλοι είμαστε, μέχρι που τελικά θα πάμε και θα δούμε ότι περνάει. Όσο και να γκρινιάζουμε, όσο και να μη μας αρέσει θα πάμε και θα τελειώσει.

Αλλά για αρχή θα πρέπει να περάσεις από εκείνη την πρώτη μέρα. Την πρώτη μέρα που θα είσαι φαντάρος και επίσημα στον ελληνικό στρατό! Τι γίνεται, όμως, εκείνη τη μέρα;

1. Παρουσιάζεσαι

Για αρχή ας ελπίσεις να έχει καλό εκείνη τη μέρα που θα παρουσιαστείς. Θα πας στο στρατόπεδο που σου έχουν υποδείξει, ευτυχώς, όχι άγρια χαράματα που θα ξυπνάς αργότερα. Σε αφήνουν οι γονείς σου στην πύλη του στρατοπέδου και από εκεί και πέρα είσαι μόνος σου.

2. Γνωρίζεις και άλλους φαντάρους

Μέχρι γίνουν όλες οι διαδικασίες που πρέπει να γίνουν θα έχεις τον χρόνο να γνωριστείς και με τους υπόλοιπους φαντάρους, που από δω και πέρα θα τους λες σειρά. Μπορεί με κάποιους να είσαι μαζί, μπορεί με άλλους να χαθείς. Δεν έχει σημασία, θέλεις κάποιον να μιλάς τη μέρα αυτή.

3. Εξετάσεις

Αφού γίνουν οι πρώτες τύπου συνεντεύξεις και συμπληρώσεις ότι είναι να συμπληρώσεις καιρός για τις εξετάσεις σου! Ανάλογα και πόσα άτομα θα έχει και το στρατόπεδο, θα έχεις και την ανάλογη αναμονή. Ψυχολογικά τεστ, σωματικά και εξετάσεις αίματος είναι αυτά που θα περάσεις.

4. Ρούχα

Α, θα περάσεις να πάρεις και τα στρατιωτικά σου ρούχα. Θα σου δώσουν και το περιβόητο λουκάνικο που θα έχει μέσα όλα αυτά που θα πρέπει να επιστρέψεις και στο τέλος της θητείας σου.

5. Λόχος

Ανάλογα και πάλι το πόσοι θα είναι οι φαντάροι, κάποια στιγμή θα σε πάνε και στο λόχο που θα είσαι και στο κρεβάτι που θα έχεις. Βολέψου εκεί για πρώτη νύχτα! Θα το συνηθίσεις, όμως, που θα πάει.

6. Το πρώτο βράδυ

Το πρώτο βράδυ υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, ή να μην κοιμηθείς καθόλου από το άγχος σου, τις φωνές και τα τόσα άτομα μέσα στον θάλαμο, ή να πεθάνεις στον ύπνο από την κούραση. Βάλε ακουστικά, άκου μουσική και όπως σου βγει. Το επόμενο πρωί θα έχεις ξύπνημα πολύ νωρίς!

Δες επίσης: Μπαίνω φαντάρος: Όλες οι αλλαγές που έρχονται στη στρατιωτική θητεία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3 
 3 
  
 1